Ta бях решил да слагам гуми м/у пружините ама ми казаха, че било рисковано ако в завой изхвърчи гумата. И реших да си сложа спортни по-твъди пружини. Интересува ме тогава ще опират ли в калниците?
Ето колко е висока в момента.

Ronin написа:CRX Racing написа:Само отзад опира. Зад пасажерското място... Отпред нямам проблем. Друсането също не ми е проблем.
Правиш си шайби от транспортна лента и ги слагаш на амортисиора под ботуша и ще вдигнеш сантиметър....сантиметър и половина
CRX Racing написа:Ronin написа:CRX Racing написа:Само отзад опира. Зад пасажерското място... Отпред нямам проблем. Друсането също не ми е проблем.
Правиш си шайби от транспортна лента и ги слагаш на амортисиора под ботуша и ще вдигнеш сантиметър....сантиметър и половина
Да ве тва ми е ясно, ама целта ми е да не я вдигам повече, че ще стане като ЗиЛ. Искам да разбера дали спортните пружини ще ми решат проблема докато, си купя цяло окачване. Със такива пружини по-малко ли ще кляка колата? И колко горе долу е монтажа на 4-те.
andro_ написа:CRX Racing написа:Ronin написа:CRX Racing написа:Само отзад опира. Зад пасажерското място... Отпред нямам проблем. Друсането също не ми е проблем.
Да ве тва ми е ясно, ама целта ми е да не я вдигам повече, че ще стане като ЗиЛ. Искам да разбера дали спортните пружини ще ми решат проблема докато, си купя цяло окачване. Със такива пружини по-малко ли ще кляка колата? И колко горе долу е монтажа на 4-те.
Съмнявам се,че спортни пружини ще решат проблема.Те са по-ниски и по твърди и колата ти ще получи супер неестествен устрем и наклон.Единствено издуване на калниците е правилното решение в твоята ситуация.
CRX Racing написа:andro_ написа:CRX Racing написа:Ronin написа:CRX Racing написа:Само отзад опира. Зад пасажерското място... Отпред нямам проблем. Друсането също не ми е проблем.
Съмнявам се,че спортни пружини ще решат проблема.Те са по-ниски и по твърди и колата ти ще получи супер неестествен устрем и наклон.Единствено издуване на калниците е правилното решение в твоята ситуация.
Aз ще сложа 4. Именно, че са по-твърди...
CRX Racing написа:andro_ написа:Аз усещам как ще си сложиш нормални джанти.Времето ще покаже крив ли съм бил,прав ли.
Аз усещам как ще събирам пари за спортно окачване. А с джантите няма да се разделя
Никой не може да ме убеди, че в тоя форум всички карат с по-прибрани джанти
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта