И така довечера ще съм пак при него.

Може ли някой да каже ориентировъчна цена на маслената помпа, да знам за какво да се готвя?

п.п. Покрай тая кола се чудя дали да не си сложа номера на Никси на бутоните за бързо набиране

аз вече съм го сложил на снимка в колата,да се плаши от негоstanislav_s написа:...
п.п. Покрай тая кола се чудя дали да не си сложа номера на Никси на бутоните за бързо набиране
wili98 написа:тя помпата не е много скъпа.. 100 лв ми се мотат.. дали не беше по-малко..
сагата е да не си предобрил вала...
LILO&STICH написа:аз вече съм го сложил на снимка в колата,да се плаши от негоstanislav_s написа:...
п.п. Покрай тая кола се чудя дали да не си сложа номера на Никси на бутоните за бързо набиране![]()
![]()
ми има я.А само да чуе че ще му се обаждам и съвсем се кротваstanislav_s написа:wili98 написа:тя помпата не е много скъпа.. 100 лв ми се мотат.. дали не беше по-малко..
сагата е да не си предобрил вала...
Ам дай боже да не съм, че ме чака и смяна на съединитееееел
LILO&STICH написа:аз вече съм го сложил на снимка в колата,да се плаши от негоstanislav_s написа:...
п.п. Покрай тая кола се чудя дали да не си сложа номера на Никси на бутоните за бързо набиране![]()
![]()
... и има ли ефект от тая работа
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 137 госта