Колега аргоментирай се по конкретно ,а не с измислена статистика която вероятно ти не си виждал,дай да я видим тая статистика какво пише в нея,аз не съм виждал такава но сметките че по горното не е вярно са елементарни,дай статистиката да я видим кво пише ?
За парите то е ясно ,но един път да те предаде малкия акумолатор зимата и разходите които ще направиш не се знае на колко ще излезнат...
Давам пример: 07.12.1996 г. С моята тогавашна лада с 62 Аh акумолатор се качваме на х.Върховръх над Пещера,пече слънце,вечерта заваля сняг ,до сутринта натрупа 1 м. а на втория ден още близо метър сняг.....на третия ден няма палене,проклетия акумолатор купен една седмица по рано специално заради случая неможе да завърти стартера при -22 г. Дърпане с въже = На мисията невъзможна....седем дена разходи докъто приятели успяха да се качат да донесат зарядно и кабели......айде сметни колко ми излезна тоя акумолатор....
Единственото добро нещо е че през тия седем дена се запознах с жена ми....
Една сутрин да те предаде и да закъснееш за работа и за какво говорим за 20 лв. ли ??
Няколко години подред празнувахме повода с женами пак там и с 72 Аh акумолатор просто забравяш за подобно нещо а си правиш кефа три дена и после даваш ток на другите....