горивен филтър къде се намира?
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
горивен филтър къде се намира?
колеги кажете каде се намира тоя горивен филтър. Имам желание да го сменя, защото сега докато паркирах колата чух нещо да вие отзад и до колкото съм чел из форума тва е помпата за бензина а тя вие когато филтъра е за смяна. Ако не друго поне да го сменя профилактично кажете каде да го търся.... И ако имате представа колко парички е.... Колата ми е голф 3 1, 4 моно инжекция
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=53566
Ето как е при Пасат ( При Голф е същото )
Ето как е при Пасат ( При Голф е същото )
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Колега, това е съвсем друг тип филтър, който на практика нищо не филтрира, но карай!Cyberloner написа:малко извън темата ама онзи ден гледах в ауто+ някакви горивни филтърчета бош по 2 кинта парчето.... какъв е този филтър толкова скъп?
Някои, главно хората с Лада или Москвич си ги слагат преди помпата на карбуратора, че да обират големите парчета ръжда от резервоарите, с големина горе-долу на нокът!

Всъщност, и аз имам такъв! Сложил съм го на магистралата за водата за чистачките, че да не ми се запушват дюзичките от отлагания в казанчето... Понякога помагат

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги моя филтър е супер различен от другите, от една страна се развива с 17-ка от другата с 19-ка, и е някъф супер странен, днеска намерих един като моя на Champion за 28 лева, ама майстора не беше сигурен, че е същия, та утре като свалим стария, ще видим кой ще излезне... Ама ебати филтъра, най евтиния 28 лева 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”