Проблем с работата на бензин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с работата на бензин.
Помощ идва зима а Б3 1.8 abs двигател не ще да работи на бензин а само на газ!!!! Дано не е помпата в резервоора че съм чувал че са скъпички ама как да разбера?
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_1986
- Автомобил:
- Двигател:
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление и аз имам подобен проблем...който със сигурност ще се задълбочава....При мен пали но студена след запалване държи малко по ниски обороти..които след няколко минути намаляват до нормални за загряла кола като колата работи неравномерно...при първото покачване на оборотите не може да ги задържи и падат до 400 след което бавно ги вдига до към 900... Като мотора работи неравномерно... На газ няма проблеми на студена кола... На бензин работи без забележки като позагрее...обороти стабилни.... Това е само сутрин...Компютъра е рестартиран...ламбда сондата не играе в мача от самото начало...стъпковия мотор е перфектен проверено....какво остава...което да влияе на работата на бензин на студена кола но да не влияе на газ при същите условия....
Айде доктори помагайте...на мен и на колегата да си излекуваме колите....Предположения и хипотези... Единственият проблем е че реално от много въртене хебер си нямам каква ми е центровката на запалването ...но не мисля че е някаква екстремна...че да е свързана с този проблем....
Айде доктори помагайте...на мен и на колегата да си излекуваме колите....Предположения и хипотези... Единственият проблем е че реално от много въртене хебер си нямам каква ми е центровката на запалването ...но не мисля че е някаква екстремна...че да е свързана с този проблем....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
silent написа:Това мисля да направя но пък на газ бачка добре...макар че като се замисля може да не е едно и също....тоя датчик е нов...но като се замисля и него го купувах от Ауто плюс така че сте проверя... Мерси за съвета...сте пиша резултата...
- Датчика не играе когато си на газ и затова там нямаш проблеми

-
- Автомобил:
- Двигател:
не бе 4овек на бензин палеше когато работеше на бензин а сега пали явно на газ след 3то 4то завъртанеzdravko_1986 написа:колега как така палиш на бентзин и после пак минаваш на бензин. Ако трудно ти пали на бензин причине много- свещи, дистрибуторна капачка, кабели , евентуално стартер, може бензиновата помпа да не ти подкачва гориво. А тя виеше ли преди да стане този праблем- не каза описваи по подробно мола те