Температура на Голф 3 1.8 моно
Температура на Голф 3 1.8 моно
Извинявам се за тъпия въпрос ,но на колко градуса е нормално да работи двигателя ?
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Syncro написа:Аз пак да попитам.Защо стрелката ми стига средата и не мърда повече.Перката се включва,но стрелката не мърда.Имам си парно.
Да се притеснявам ли?
моя е 1.6/74 - когато стрелката стигне 90 и също не мърда нагоре, надолу да ако се пускам по нанадолно или ако карам с над 100, но нагоре от 90 засега не

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Начи моя е 1.4 / 60 PS. и по принцип градско си ми стигат градусите до кум 100-105..... междуградско си е към 85-90.?????
Дали това е нормално , по принцип перката си работи и на 2-те степени , а и наскоро си смених датчика за термостата. Та мислите ли , това е нормално и дали няма много бързо да изгори гарнитурата на ДВГ-то?
Дали това е нормално , по принцип перката си работи и на 2-те степени , а и наскоро си смених датчика за термостата. Та мислите ли , това е нормално и дали няма много бързо да изгори гарнитурата на ДВГ-то?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
aspetkov написа:И аз искам да попитам за Golf 1.4 MI, без никакви екстри (без хидравлика на волана и без климаник). За изминати 20 км температурата не се покачва по-вече от 70 градуса. При работа на място се покачва до нормална стойност. Нормално ли е това!
Не е нормално.
Има няколко варианта:
1. Може датчика да не ти дава верни показатели и да е за смяна.
2. Може самото табло да не показва вярно.
3... нататък да кажат специалистите.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”