Колеги, може ли някой да ми даде адреса на тези пичове от МЕИ-то дето правят хидравлики, в смисъл знам къде е МЕИ, ама не знам къде точно се намира сервиза.
Благодаря много!

Хидравлика
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Доколкото знам са около или във 8-ми блок.Като си там попитай и ще ти кажат с точност (срещу 8-ми блок има един сервиз и там можеш да попиташ).
Бачкат добре ама цената не е много добра.
при тях за Пасат В3 рециклиране на рейка е 140лв и сменят само елементи по хидравликата т.е. ако имаш разбити вътрешни накрайници и т.н. не ги сменята.
Аз си занесох моята в Жизет (в Младост при Окръжна болница) и за 180лв там рециклират всичко и каквото има износено се подменя включително и вътрешни и външни накрайници и маншони.Получаваш и 3 месеца гаранция ако има проблем (вече 9 месеца няма такъв)
Ако решиш да я носиш в Жизет те предупреждавам отсега след като си я вземеш да и смениш маншоните (те незнам какви тончно ползват ама за месец-два се напукват) понеже така и така е свалена.
Успех!
Бачкат добре ама цената не е много добра.
при тях за Пасат В3 рециклиране на рейка е 140лв и сменят само елементи по хидравликата т.е. ако имаш разбити вътрешни накрайници и т.н. не ги сменята.
Аз си занесох моята в Жизет (в Младост при Окръжна болница) и за 180лв там рециклират всичко и каквото има износено се подменя включително и вътрешни и външни накрайници и маншони.Получаваш и 3 месеца гаранция ако има проблем (вече 9 месеца няма такъв)
Ако решиш да я носиш в Жизет те предупреждавам отсега след като си я вземеш да и смениш маншоните (те незнам какви тончно ползват ама за месец-два се напукват) понеже така и така е свалена.
Успех!
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Само като се върнеш оттам не забравяй да си смениш отново маншоните на рейката.Ползват някакви явно стари или знам ли и аз какви и смед месец-два каране се напукват а ако се скъса влизат буклуци и си пак за рециклиране на рейката.Аз си взех маншони на Pirelli ама вече не помня откъде (някъде по Симеон) за по 10-тина лв. бройката и една година не са мръднали.
Успех!
Успех!