Здравейте колеги по марка. Бих искал да ви попитам дали някой може да ми каже как мога да си включа халогенните при положение че врътката за фаровете когато я завъртя 2 пъти светкат късите и когато го дръпна към мен светкат само тези за мъгла , Отзад на стоповете , А ОТПРЕД НЕ !??? Сигурен съм че са вързани защото мигачите на халогените работят а самите халогени не ми идва на идея как се включват. Ходих да ми сменят маслото в ХЕЕД 91 на Стамболийски и там един пич ми каза че зад маската на колата там има нещо като реле и му се слагало нещо допълнително , НО не можа да ми каже какво ??? Ако някой може да помогне ще бада много Благодарен !!!
mod edit: vaskoto1
ХАЛОгЕНИ GOLF 3 GTI Limited Edition ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
slavi ivanov slavov написа:И аз това щях да му казвам колега ама пьк гледам че ГТИ , а мисля че те , имат заводско а може и да се бьркам аз.
ами аз като чета из форума колко много колеги са се разделили с халогените, най-вече ги крадат, понеже лесно се свалят и са търсена стока ... та може да е имала колата халогени в някакъв период от съществуването си... ама сега кой знае

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”