проблем с осветлението в багажника

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
боби
Автомобил:
Двигател:

проблем с осветлението в багажника

Мнениеот боби » Сря 07 ное 2007 22:31

става дума за голф 4... лампата за багажника си свети когато си иска... гледах но не видях къде е бутона за отворената врата та да го почистя или сменя... някой знае ли?

Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Мнениеот Glove » Сря 07 ное 2007 22:40

Бутона се намира в самата брава, трябва да се свало цялата брава да се види дали бутона сработва нормално и ако позволява да се почисти или подмени.

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Сря 07 ное 2007 23:11

Glove написа:Бутона се намира в самата брава, трябва да се свало цялата брава да се види дали бутона сработва нормално и ако позволява да се почисти или подмени.
Точно и ясно!!! :да:

daniel_falin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daniel_falin » Чет 08 ное 2007 8:06

и аз имам същият проблем с голф3, свети почти* винаги, но премигва или мени силата с която свети

мерси за инфото

Потребителски аватар
Glove

Мнениеот Glove » Чет 08 ное 2007 12:32

Колеги има варянт и кабелите в маншона на капака да са се закъсаки и да дават проблем, но това е ако се проявяват и други проблеми по задната врата. Не е лошо и там да се провери какво е положението

боби
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот боби » Пет 09 ное 2007 10:48

днеска се опитах да сваля кората и да стигна до бутона... е няма сваляне тая кора. с нещо май е лепена защото има 2 винтчета които свалих но не помръдва. и аз започвам да си мисля че може да е в маншона с кабелите защото лампата свети само в едно положение на вдигната врата.. с няколко мм. да го помръднеш и изгасва. винаги свети само в едно положение на почти вдигната врата .

боби
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот боби » Пет 09 ное 2007 19:38

Glove написа:Колеги има варянт и кабелите в маншона на капака да са се закъсаки и да дават проблем, но това е ако се проявяват и други проблеми по задната врата. Не е лошо и там да се провери какво е положението

значи днеска като размърдам левия маншон лампата светва и изгасва ... дава на контакт. издърпах маншончето надолу и се виждат кабелите но не са прекъснати но там някъде прекъсва но явно не е бутона ами кабелите . как да сваля кората на тази врата та да прегледам кабелчетата? след последното размърдване на кабелите лампата вече не свети :(

Потребителски аватар
Glove

Мнениеот Glove » Пет 09 ное 2007 20:14

Колега трябва сам да се справиш с кората, не съм имал удоволствието да разглобя Г4, де да имах.

Потребителски аватар
niki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki » Съб 10 ное 2007 16:06

Колега след като махнеш двете винтчета от дупките на кората , тя остава само на щипки ! Дърпаш я леко защото може да се счупи - това е единствения вариант !!!
Успех !!!

IVDIM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IVDIM » Съб 10 ное 2007 18:55

кората има метални щипки много здрави помогно си с отверка вкара я в топъл гараж или чакай по топло врема верочтноста да се счупят държачите на металаните щипки е по малка без трошене няма да мине.имам опит

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

.

Мнениеот lubo007 » Съб 10 ное 2007 19:50

Glove написа:Колеги има варянт и кабелите в маншона на капака да са се закъсаки и да дават проблем, но това е ако се проявяват и други проблеми по задната врата. Не е лошо и там да се провери какво е положението

:да: колегата е прав

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”