За актуална информация, следете VW TEAM VARNA. Сбирката в момента е на същото място, но от 16ч, а скоро вероятно ще се премести и мястото, поради застудяването на времето.
Малко актуална информация: в момента сбирките са всяка неделя от 18:00 на паркинга между Пикадили Младост и Бриколаж във Варна. Всички фенове на марката са добре дошли!
Колеги, през зимния сезон сбирките във Варна ще бъдат от 16ч, засега мястото остава паркинга над Пикадили Младост, но се търси барче с голям паркинг за сбирките през най-студените месеци. Всички фенове на марката са добре дошли!
Сбирките в момента са на паркинга между Пикадили Младост и Бриколаж - всяка неделя от 16ч, като след смяната на времето в края на март месец, ще бъдат от 18ч.
Здравей Stankoff какво се случва с Варненските срещи има ли ги или не, за съжаление ме нямаше доста време в България и гледам, че нещата са доста зле, номерът ми е 0899177935 ,обади ми се да се видим важи за всички желаещи да си направим среща на клуба, нека да се възроди това добро дело!
Извинявайте момчета, не влизам редовно във форума, тъй като вече всякакви организации се правят във Facebook, тъй като всички са там. В момента сбирките са в застой заради пандемията и заради факта, че дори импровизирани сбирки вечер от 10-15 коли се гонят от паркингите от полицаи... Очакваме нещата да се нормализират и пак да се провеждат редовни сбирки на клуба във Варна.
Добър ден колеги :) С колегата stankoff решихме в Неделя -06.09 да направим малка сбирка в в 18:30 на паркинга под Пикадили парк(Parkmart,над крайбрежната алея)