чукане при превключване скорости
чукане при превключване скорости
Здравеите колеги.Имам следния проблем.При превключване на скоростите,когато отпускам съединителя се чува чукане.Моля помогнете
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: чукане при превключване скорости
nik_i написа:Здравеите колеги.Имам следния проблем.При превключване на скоростите,когато отпускам съединителя се чува чукане.Моля помогнете
И при мен има такова нещо,но е леки4но и си мисля 4е е от притискателя на саеднитела понеже кат го сменях си викам хубав е може още да кара и смених само феродовия .... кат сваля пак кутия 6е я оправа .... само 4е при мен с полу4ава следното
кат отпускам саединителя тои тропва се едно пластините на притискателния са изгубили еласти4носттта си и директно "лепи"
дано си ме разбрал кфо написах ... 4е маи и аз не го разбирам

- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз го имам този проблем доста отдавна - поне от 20 000 км. Причината при мен е в горната помпа на съединителя - едно "кирливо" цилиндърче, за което в магазина ми искат 180 лв. И тъй като единственото проявление на тази повреда засега е загубата на спирачна течност, на която съм свикнал в количествено отношение и периодично си доливам. Естествено, не е добре да се кара така, ама като за момента няма как да се оправи...!
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ачо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
същия проблем го имам и аз при тръгване от място се тресе цялата каручка,първа и трета трудно влизат.Тампона на кутията е изтекъл тоя отпред на двигателя също е заминал.Отдавна ги забелязах ама няма пари за нови иначе съм убеден че в тях е проблемаSSivanov написа:Като начало си проверете тампоните на ДВГ и СКОРОСТИ
Моля попълни си полето Местожителство в профила!
- popeye
- Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
- Двигател: AMX 193hp 2771cc
- Контакти:
ачо написа:същия проблем го имам и аз при тръгване от място се тресе цялата каручка,първа и трета трудно влизат.Тампона на кутията е изтекъл тоя отпред на двигателя също е заминал.Отдавна ги забелязах ама няма пари за нови иначе съм убеден че в тях е проблема
проблема при теб е от демпферните пружини на феродовия диск