Отново повдигам въпроса за рейките...
След като рециклирах блокиралата си рейка, покарах няколко месеца и пак натам вървят нещата. В ЮНИТРЕЙД-Х цената е само 1340 лв. с едноседмична доставка.
Shocked
Искам нова да си купя. И ето идеята на тази тема:
Моля, споделете от кои магазини може да се купи НАДЕЖДНА и ИСТИНСКА рейка?
И, евентуално, може ли да се различи по някакви признаци "менте" от оригинал?
Зная, че темата беше бистрена доста пъти, но не намерих достатъчно информация. Предполагам, че коментарите ще бъдат полезни на всички.
Благодаря.
РЕЙКА за Голф 2, магазини в София?
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Братле иде си нямам. Мойта миналата седмица замина за Стара Загора защото тука и се гласеха много хора, но явно цената от 40 лв. беше твърде висока. От сигурни източници имам инфо че в БГ /освен в Юнито/ НЯМА НОВИ РЕЙКИ. Всичко е рециклирано в Германия, Италия, Испания и т.н. и на външен вид са като нови. /което не значи че не се читави/.
- valdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niksi написа:Братле иде си нямам. Мойта миналата седмица замина за Стара Загора защото тука и се гласеха много хора, но явно цената от 40 лв. беше твърде висока. От сигурни източници имам инфо че в БГ /освен в Юнито/ НЯМА НОВИ РЕЙКИ. Всичко е рециклирано в Германия, Италия, Испания и т.н. и на външен вид са като нови. /което не значи че не се читави/.
Да, бе, и на мен ми се вижда подозрително да си купиш "оригинална" за една десета от обявената цена в ЮНИТРЕЙД...
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
Re: РЕЙКА за Голф 2, магазини в София?
valdo написа:Отново повдигам въпроса за рейките...
След като рециклирах блокиралата си рейка, покарах няколко месеца и пак натам вървят нещата. В ЮНИТРЕЙД-Х цената е само 1340 лв. с едноседмична доставка.
Shocked
Искам нова да си купя. И ето идеята на тази тема:
Моля, споделете от кои магазини може да се купи НАДЕЖДНА и ИСТИНСКА рейка?
И, евентуално, може ли да се различи по някакви признаци "менте" от оригинал?
Зная, че темата беше бистрена доста пъти, но не намерих достатъчно информация. Предполагам, че коментарите ще бъдат полезни на всички.
Благодаря.
Каква ти е рейката и къде ти я рециклираха. На мен за механична ми искаха 180 за нова с накрайниците, 90 за рециклиране и в крайна сметка си купи нова италианска без накрайници за 90 от магазините на Хладирника, непомня вече кой. Механичната рейка, старата я отворих щот съм любопитен, е много проста и ако се рециклира с качествени детайли става като нова.
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
разгледай тази тема, аз имах същия проблем,но благодарение на Niksi вече е отстранен:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7361
Или най-важното от цялата тема е следното:
"В зависимост от год на производство са с различни шлици(с и без хидравлика).
Ето примерни цени за НОВИ до 90г-febi-150,lacum-95,bugatti-120,и след 90г-febi-170,JP Group-150
тел. 0898875572,9745044
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7361
Или най-важното от цялата тема е следното:
"В зависимост от год на производство са с различни шлици(с и без хидравлика).
Ето примерни цени за НОВИ до 90г-febi-150,lacum-95,bugatti-120,и след 90г-febi-170,JP Group-150
тел. 0898875572,9745044
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”