проблем с чупещия влан на Поло 1.9Д

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
danceboy
Автомобил:
Двигател:

проблем с чупещия влан на Поло 1.9Д

Мнениеот danceboy » Съб 04 апр 2009 8:34

Здравейте колеги
Както прочетах в коментарите във форума почти всеки казва да се изпозлва търсачката. Вече цял час я позлвам и нищо не намирам за моя проблем.А той е,че ми се счупи контрата дето държи за чупещия волан и сега вола си се мести нагоре-надолу както си иска и ми е доста кофти като тръгна да завивам.Някой може ли да даде малко акъл как да го сваля това нещо и да си го оправя сам или ще трябва да я карам на майстор,че в тази криза парите са малко кът....

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Re: проблем с чупещия влан на Поло 1.9Д

Мнениеот freestyler911 » Пон 06 апр 2009 15:34

аз несъм имал проблем с тая бъзикня .... засега, но колкото съм засичал във форума, казват че е пластмаса някаква, и че не са се занимавали, ами си държат волана в крайно горно положение ...
Ако те устройва свиркай си ...

me4o21
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот me4o21 » Вто 07 апр 2009 9:05

Снощи ми се случи същото. Някой ако може да помага. Беше вече тъмно и не можах да видя за какво става въпрос. Някой да каже дали може да се оправи и какво трябва да се смени, че е много кофти.

me4o21
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот me4o21 » Чет 09 апр 2009 8:14

danceboy написа:Здравейте колеги
Както прочетах в коментарите във форума почти всеки казва да се изпозлва търсачката. Вече цял час я позлвам и нищо не намирам за моя проблем.А той е,че ми се счупи контрата дето държи за чупещия волан и сега вола си се мести нагоре-надолу както си иска и ми е доста кофти като тръгна да завивам.Някой може ли да даде малко акъл как да го сваля това нещо и да си го оправя сам или ще трябва да я карам на майстор,че в тази криза парите са малко кът....

Колега, оправи ли волана? Ако си го оправил сподели какво смени.

Потребителски аватар
danceboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danceboy » Чет 09 апр 2009 17:49

Още несъм го.:( Ама Баща й на жената го погледна и каза че има нещо счупено на една тръбичка дето върши тази работа и засега не ми остава свободно време за да я откарам на майстор да я види.Но той затегна една гайка дето е на тази тръбичка и сега волана е в най-горно положение ама ако се набера леко на него пак пада и затова гледам много много да не му давам зор на волана....скоро време ще я откарам на маистор и ще пиша какво точно е.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”