Автомолът ми ПОЛО-1.9D с ДВГ-AEF,внесен от Италия с присаден климатик.Съпругата ми "успя"да се прибере с колата,само,че без ремък.Ще съм ви благодарен,ако ме ориентирате какъв ремък да търся?-размер,номер.....
Последна промяна от Bobi_S13 на Сря 21 дек 2011 19:14, променено общо 1 път.
Причина:редактирано заглавие!
5PK 1513-1520. аз лично карам в момента около 5000км с 5РК1513 и нямам предишните проблеми след смяна на ролка на динамото (140лв) (още не съм ги прежалил )
успех
iavor84 написа:5PK 1513-1520. аз лично карам в момента около 5000км с 5РК1513 и нямам предишните проблеми след смяна на ролка на динамото (140лв) (още не съм ги прежалил ) успех
Благодаря ти приятелю за инфото но ме извини за невежеството-това 5РК означава,че ремъка е 5-пистов ли
Я да повдигнем малко темата , ако колата е с присаждан климатик , задължително ли трябва шайбата на генератора да е от ония скъпите , които са с фрайлафт ? Защото моята е обикновена , дали ще имам проблем ? След смяна на лагера на ролката която опъва пистовия ремък , има някакви вибрации , като се опъне обтегача спират ... Чудя се да взема ли по къс ремък ?
моя ремък е 5-1545 ,същото поло е от италия внесено,20лв е ремъка английски беше някакъв.Да шайбата е добре да е тресчотка ,иначе разбива Г-образния бастун -обтяжната ролка ,а това удоволствие е около 300 лв.така че избери ,кое е по малката беда.