Нека гласуваме за дата... така мисля е най - удачно
Ето ви и много богат снимков материал, за да разберете къде по принцип съм намислил да се състои АКО успеем да се организираме!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237295
Морска среща във Варна - през Август...
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Морска среща във Варна - през Август...
Последна промяна от pRo_4_LiFe на Съб 19 апр 2008 0:09, променено общо 3 пъти.
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pRo_4_LiFe написа:krenvi6 написа:точно тогава сме със Токси на парти![]()
![]()
дай 7ми срещу 8миако може
И би пропуснал такова нещо? Човек... партита постоянно се правят, докато събор трудно се организира. Замисли се...
Този ди-джей идва 1 път във годината .... не че не бих искал да дойда на събора но бих отишъл на партито защтото ще е още по незабравимо

- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Датата не е твърда. Все още подлежи на промяна, а и не мисля, че има значение това, че е месец и половина след събора в Търговище. Там малко или много всеки е вложил някакви пари и следователно половин / един месец след това чака да паднат малко пари. Ще почакам да видя резултатите и ще го измисля. Надявам се да ме подкрепите, за да се получи нещо готино.
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз искам да си запазим североизточния събор като име за Търговище и за това сме писали на номерата че е Първи защото имаме желание той да стане традиция както на Рожен.Вашия може да си го кръстите примерно морски или с друго име.
Последна промяна от sashobas на Вто 15 апр 2008 21:21, променено общо 2 пъти.
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Аз нещата ги виждам така....
В годината не трябва да има повече от 2-3 събора, за да може да се концентрира вниманието върху тях, а не да се разпокъсваме на 5-6 малки съборчета с по 20-30 коли.
Може да си организираме "Морска среща", но и тя не радва на голяма популярност. Спомни си кои бяхме предния път - варненската група, Доктора и Сашо от Търговище и Dpop oт София. Шоу стана, но аз очаквах малко активност и от стана на Бургас и другите по-близки до Варна градове. Та според мен това ще е съдбата и на един "Нов североизточен събор около Варна!" ако се организира - мах 20-30 коли да се съберем.
В годината не трябва да има повече от 2-3 събора, за да може да се концентрира вниманието върху тях, а не да се разпокъсваме на 5-6 малки съборчета с по 20-30 коли.
Може да си организираме "Морска среща", но и тя не радва на голяма популярност. Спомни си кои бяхме предния път - варненската група, Доктора и Сашо от Търговище и Dpop oт София. Шоу стана, но аз очаквах малко активност и от стана на Бургас и другите по-близки до Варна градове. Та според мен това ще е съдбата и на един "Нов североизточен събор около Варна!" ако се организира - мах 20-30 коли да се съберем.
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
h0nda написа:pRo_4_LiFe и къде е това местенце, защото мойто село е също в тая посока само се отклоняваш малко към Провадия, има яка поляна в гората ама няма хижи
Суворово, хижа Горски извор.
http://www.gorskiizvor.com/
- Pindikov
- Автомобил:
- Двигател:
събор
Напълно подкрепям мнението на GodLike. И все пак всичко е свързано с кинти и не всеки ще може да отдели всеки месец по 100 кинта примерно за събор. Април (североизточна Търговище), май (варненски), юни (национален) и август (рожен) друг не знам да има. Да не забравяме и фактора работа, аз работя на смени доколкото разбрах и ти си така и не мога да искам от колегите всеки месец да ме скатават ако се падна на работа. Според мен три събора за годината са достатъчни по- малко, но по- интересно.