Анкета - говорители
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Анкета - говорители
Не се съобразявайте с цени.Просто си кажете мнението кое е най доброто за car audio.И съответно си постнете мнението защо мислите така.
- eViL
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Щом не си поставил ограничения за кинтите..
Diamond Audio HEX Series
Boston Acoustics Z6 Series
Dynaudio MKII Series
Nakamichi SP-S Series
Infinity Kappa Perfect series
Kicker SS Series
Brax Matrix Series
JBL GTi Series
Проблема е, че в БГ можеш да намериш само Nakamichi, Infinity, JBL, Brax, но всичко ще е само по поръчка и доставка след няколко седмици...това са компонентни с-ми цените почват от около 550лв за комплект.
От изброените ЖБЛ-а
Diamond Audio HEX Series
Boston Acoustics Z6 Series
Dynaudio MKII Series
Nakamichi SP-S Series
Infinity Kappa Perfect series
Kicker SS Series
Brax Matrix Series
JBL GTi Series
Проблема е, че в БГ можеш да намериш само Nakamichi, Infinity, JBL, Brax, но всичко ще е само по поръчка и доставка след няколко седмици...това са компонентни с-ми цените почват от около 550лв за комплект.
От изброените ЖБЛ-а

Cnupo написа:LiX написа:Аз съм се спрял на Lanzar - най-добро съотношение цена/качество
Нямам лични наблюдения върху марката, но по това, което съм чел и чул, смятам, че не си заслужава да се пазари тази марка... Но разбира се немога да твърдя, че съм прав, защото нямам лични наблюдения върху марката
еми това си е твое мнение, аз имам лични наблюдения и ти казвам че определено си заслужава

- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Не знам защо си пренебрегнал фирми като ДЛС и Магнат. От години именно те са номер 1 на всички състезания на ЕММА! 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”