Твърд педал на спирачката ?
Твърд педал на спирачката ?
Пичове,абе имам Голф 3 и понякога педала на спирачката става по-твърд,понякога си е перфектен?А и от спирачната помпа се чува някакво изпускане на въздух ссссссссссссссссссссссс,обаче щом се угаси двигателя спира за 1 секунда?
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Серво усилватела е заминал. Сменяй го в даден момент ще остане постоянно твърд твърд ...
Последна промяна от Jovany на Пет 30 сеп 2005 16:53, променено общо 1 път.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Твърд педал
или си провери мъркуча към негоМитю'Пищова написа:Пичове,абе имам Голф 3 и понякога педала на спирачката става по-твърд,понякога си е перфектен?А и от спирачната помпа се чува някакво изпускане на въздух ссссссссссссссссссссссс,обаче щом се угаси двигателя спира за 1 секунда?
Та на въпроса,са да ви кажа имах Голф 2 и при него си спирах примерно на изгасен двигател без проблем,по-мекичък беше.Това братче на тройката немога да спра НИКОГА на угасен двигател все едно си натискам ламарината под педала.Когато я запаля в първите 5 минути педала си е твърд и после някога омекне и нешо фучи въздух откъм сервопомпата под високо налягане?Къв е тоя сервоусилвател и той ли е проблема и колко кинти е шото миникенките ме разориха?
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Митю'Пищова написа:Как да ги проверя?Цялата помпа ли трябва да се сменя?Онова кръглото дето влизат тръбичките в него ли?![]()
![]()
Лично моето мнение е да отидеш в някой хубав сервиз и за половин час хората ще ти свършан работа щото като гледам и понятие нямаш в случая къде да гледаш и какво да правиш да не направиш някоя поразия че това са спирачки не е майтап
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”