ПП:Като го отворих за последно се движех с 150 км.
Помагайте!Развали ми се шибидаха
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Помагайте!Развали ми се шибидаха
Шибидаха ми е електрически,отворих го и повече не иска да се затвори.Като натисна копчето се чува едно изпукване(като на ток ми звучи),но шибидаха не мърда.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Странното е че шибидаха се оправи сам.Качвам се в колата и реших да го пробвам и той взе че проработи все едно не е имало проблемНезнам да не би заради високата скорост при която го отворих и да има някаква защита.
Ne sa chudi...v elektromotora ima vgraden termo izkliuchvatel.
Toest kogato proteche po-goliam tok ot neobxodimoto toi prekasv za da zastiti motora i el.instralaciata ot pretovarvane obache kato go napeche slance toi srabotva po-rano i shibidaxa spira. Pri men go ima sastia problem i kato go izchakam ili mu vkaram dve tupalki tragva.
Inache po morgite ima shbidasi za golf 2 i 3 za po 50-80lv.(bez el.motora).
El motora stava i ot VOLVO (tia deto im vikat "korabite") az sam s takav i nego go ima po morgite.
Chesta shibidaxa teche poradi zapusheni trabichki za otvodniavane.
PACO
-
Гост
-
Гост
явно трябва да подмениш като минимум горния щом мъркучите немогат да смогнат эа водатаniksisoft написа:Фабричен е. Маркучите съм ги отпушил. Има едно уплътнение на самия шибидах /като е изцяло затворен се вижда/ и още едно дето се вижда като се разглоби. Незнам дали трябва да сменя и двете ила само едното и кое по-точно.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”