Какви зимни гуми да използвам?
- МОРСКИЯ
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен това разискване е безсмислено . Каквито и зимни гуми да си купите , нама да сбъркате. За наще пътища е без значение с какви зимни гуми ще караш . Обикновенно те не се почистват както трябва и с каквито и гуми да си ..... няма файда . Моч савет е : Отивай в магазина и земаи кавото ти попадне пред очите и няма да сбъркаш . Квато ще да е , зимна да е това е !
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
На моя Passat зимно време обувам Good Year Ultragrip 5 (май gruebel )Нямам никакви забележки освен цената, но си заслужават парите. Миналия март бях измежду един от затрупаните на Белмекен от 3-метровия сняг и колата се справи перфектно. Особено при спиранията от типа: внезапно+в колона+мъгла+снеговалеж+нанадолнище+улей.
Е, разбира се имах и вериги + 20 години стаж
но по добра гума не съм карал.
и още доказателства

Е, разбира се имах и вериги + 20 години стаж

и още доказателства
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Аз забравих кви гуми си взех миналата зима , ама бех за зор (закъсал) и си взех некви по 63 лв. парчето , и си беха супер.
А покарах колата на един приятел Нисан с гуми Мишелин алпин , ей нема такива гуми просто , страшни са , два пъти ходих до Пампорово , и нема грижа . Надявам се тая зима да се обуя с такива .
А покарах колата на един приятел Нисан с гуми Мишелин алпин , ей нема такива гуми просто , страшни са , два пъти ходих до Пампорово , и нема грижа . Надявам се тая зима да се обуя с такива .
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”