Ремъци???
Ремъци???
Здравейте, предстои ми да сменям ролки и ремъци. Бихте ли ми казали какви да си сложа.С какви карате вие? Колата ми е 1.9TDI 110 к.с. 98г.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кво да ти кажа колега, аз моите като ги сменявах даже и не гледах какви са, защото с толко части ментета и всякакви боклуци внасяни от Турция и от къде ли не, не мисля че има някво голямо значение.Имам чуството вече, че дори и в Юнитрейд продават части от Турция (в кръга на шегата).Та моето мнение е че ако искаш да си спокоен за произхода на частите отиди в Юнитрейд ги смени там, но пук там вече отиваш на съвсем друга цена
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Колега,преди месец сменях ролки ремъци,масло,филтри на моя пасатор 1,9 TDI 110 коня.Избраха ми ги уж най-най но като закарах колата при JP-то ми каза половината неща да ги върна и той ще ми накупи каквото и каквито трябва.Услугата излезна 480 лв. като в тази цена влезна:
масло,маслен и въздушен филтър,ролка за ангр.ремък,обтягаща ролка,ролки (за няква помпа беше) и труд (140 лв.)
Имаше и други неща които беше сменил ама не ми се рови за бележката,а и не съм се заглеждал щото му имам пълно доверие.
Така, че най-добре е майстора да си събере каквото е нужно.
Ако нямаш такъв мога да ти дам телефона и да се разбирате.
масло,маслен и въздушен филтър,ролка за ангр.ремък,обтягаща ролка,ролки (за няква помпа беше) и труд (140 лв.)
Имаше и други неща които беше сменил ама не ми се рови за бележката,а и не съм се заглеждал щото му имам пълно доверие.
Така, че най-добре е майстора да си събере каквото е нужно.
Ако нямаш такъв мога да ти дам телефона и да се разбирате.
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
хехе на мен ми казаха ,че е хубаво на всяка смяна на масло да сменям и жената , ама............ 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Задължително смени водната помпа, защото е с пластмасова перка, или нещо такова и се певцакв понякога... Аз така се чудех дали да я сменям и докато се чудя тя се прее.ала и как разбираш, че се...много интересно...като ти загрее ДВГ до 130 тогава разбираш...така че сменяй я и не се чуди... А 300 лв няма да ти стигнат до никъде
В най-добрия случай двойно...

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”