Въпрос относно ключ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Brembo
Автомобил:
Двигател:

Въпрос относно ключ

Мнениеот Brembo » Съб 16 фев 2008 0:58

Тъй като имам само един ключ за колата искам да си направя дубликат.Става въпрос за обикновен ключ за Голф 3.Направиха ми един,обаче е много далече от истината и пластмасата му е трагедия.Бих искал да ми направят качествен ключ,който се доближава максимално до оригиналния (с качествена пластмаса и щампа на vw).Ако трябва да е по-скъпо,но да е качествено.Въпросът е къде могат да ми го направят :)

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Съб 16 фев 2008 1:39

провери колега в бриколаж... мисля че от там са ми правили 'оригинален' , поне стакова впечатление съм устанал че е от там.

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Съб 16 фев 2008 12:05

Предполагам че ключа ти е като моя с чип.Преди една седмица се спрях да питам информативно до един ключар.Взе ключа и го сложи в едно като компютърче и изписука и изкара 32 цифрен пин код. И ми вика пич ключа ти е с чип щом е след 97-ма и ще струва от 70 кинта нагоре дубликата..

Потребителски аватар
Brembo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Brembo » Съб 16 фев 2008 12:17

Bahama man написа:Предполагам че ключа ти е като моя с чип.Преди една седмица се спрях да питам информативно до един ключар.Взе ключа и го сложи в едно като компютърче и изписука и изкара 32 цифрен пин код. И ми вика пич ключа ти е с чип щом е след 97-ма и ще струва от 70 кинта нагоре дубликата..
Моят не е с чип.Най-обикновен е.Даже си извадих копие при един ключар,както казах обаче просто няма нищо общо за съжаление (отключва се с него,но заяжда малко и ме дразни).Затова търся място,където да го направят качествено.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Съб 16 фев 2008 12:58

На бул.Янко Сакъзов 56 :idea: Един от най добрите автоключари в София
http://www.bgmaps.com/mappaint.asp?city ... 3227381bef

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”