Повече от странно, ама смешно
- tedy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
autogrep1 написа:tedy написа:Тъпо, ама много тъпо! Не виждам какво може да заинтригува някой в .com, sorry ама не ме кефите и не бих гледала този цирк.
Ами не го гледай тогава
Да, абсолютно си прав, точно защото не възнамерявам да влизам повече там, си написах мнението ТУК. Защото хората от .сом са потребители и тук.
Това не е заяждане, а въпрос на личен избор и мнение, така че няма смисъл никой да се обижда.

- M4r1qn
- Автомобил:
- Двигател: C5 X7
- Контакти:
ето няколко нови предложения
www.vwclub-bg.bg
www.vwclub-bg.net
www.vwclub-bg.ro
www.vwclub-bg.ru
www.vwclub-bg.tk
www.vwclub-bg.co.uk
www.vwclub-bg.at
www.vwclub-bg.de
www.vwclub-bg.pl
... айде народе на форумите че не остана
www.vwclub-bg.bg
www.vwclub-bg.net
www.vwclub-bg.ro
www.vwclub-bg.ru
www.vwclub-bg.tk
www.vwclub-bg.co.uk
www.vwclub-bg.at
www.vwclub-bg.de
www.vwclub-bg.pl
... айде народе на форумите че не остана
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам на кой форума е по готин или по демократичен ,но знам едно.
ЗДРАВО СЕ ИЗЛОЖИХМЕ.Съжалявам ,че пиша от името на всички но си е така или поне според мене.Сега във всички други форуми има линкове към нашите глупости.Вместо точно ,когато е трудно да сме единни и да помагаме кой с каквото може ние правим точно обратното.Но нали затова на БГ казана в ада няма пазач.Когато единят се опита да се измъкне другите го дърпат надолу.Един колега го написа много правилно.
Не отписвай човек който прави крачка назад ,може да се засилва за скок.
Така ,че където е текло пак ще тече.А това как си мерите пи..ите е типично за пубертетите а не за възрастни и разумни хора.
ЗДРАВО СЕ ИЗЛОЖИХМЕ.Съжалявам ,че пиша от името на всички но си е така или поне според мене.Сега във всички други форуми има линкове към нашите глупости.Вместо точно ,когато е трудно да сме единни и да помагаме кой с каквото може ние правим точно обратното.Но нали затова на БГ казана в ада няма пазач.Когато единят се опита да се измъкне другите го дърпат надолу.Един колега го написа много правилно.
Така ,че където е текло пак ще тече.А това как си мерите пи..ите е типично за пубертетите а не за възрастни и разумни хора.
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Не знам на кой форума е по готин или по демократичен ,но знам едно.
ЕВАЛА МНОГО ХУБАВО КАЗАНО.С сравнително малко думи описа даже положението в държавата.Тъжна работа

- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
autogrep1 написа:tedy написа:Тъпо, ама много тъпо! Не виждам какво може да заинтригува някой в .com, sorry ама не ме кефите и не бих гледала този цирк.
Ами не го гледай тогава
IP адрес за това мнение
213.91.246.154 [ 1 Мнение ]
Потребители, писали от този IP адрес
zaio_baio [ 3 Мнения ]
autogrep1 [ 1 Мнение ]
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”