Гаранция за амортисьори.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Гаранция за амортисьори.

Мнениеот batslav » Сря 05 мар 2008 19:40

Имам питане дали някой е ходил за рекламация на амортисьори и въобще признавали я някой.Защото ми се налага да ходя за рекламация.

apostol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот apostol » Чет 06 мар 2008 21:56

Да,колега-правил съм рекламация на амортисьори.Не знам какво се е случило с твоите амортисьори.Но искам да те предупредя,че си е преживяване.За каквото могат-ще се хванат(къде е извършенп монтажа,как е извършен,има ли печат на сервиза,дата на монтажа и мн.др.)Най интересното са условията,при които важи гаранцията.Прочети ги внимателно,защото са много и ще останеш очуден-какви.Съветвам те рекламацията да я направи човек от сервиза,който е извършил монтажа на амортисьорите.Когато заявиш рекламациятя гледай да няма видимо крива джанта или гума по колата(сещаш се защо).Успех ти желая.

Потребителски аватар
batslav
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот batslav » Пет 07 мар 2008 8:41

apostol написа:Да,колега-правил съм рекламация на амортисьори.Не знам какво се е случило с твоите амортисьори.Но искам да те предупредя,че си е преживяване.За каквото могат-ще се хванат(къде е извършенп монтажа,как е извършен,има ли печат на сервиза,дата на монтажа и мн.др.)Най интересното са условията,при които важи гаранцията.Прочети ги внимателно,защото са много и ще останеш очуден-какви.Съветвам те рекламацията да я направи човек от сервиза,който е извършил монтажа на амортисьорите.Когато заявиш рекламациятя гледай да няма видимо крива джанта или гума по колата(сещаш се защо).Успех ти желая.
.БЛГ.

Потребителски аватар
batsasho1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот batsasho1 » Пет 07 мар 2008 8:54

Колега, от къде си ги купил? От кой магазин?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 07 мар 2008 11:00

Аз съм ходил за рекламация. Малко овъртаха в началото, но ми я признаха :a boi de

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пет 07 мар 2008 13:15

А какво минава за рекламация?
Трябва ли да има видими следи ( да речем омасляване ) или може примерно и с разпечатка от тест?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”