Гаранция за амортисьори.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
Гаранция за амортисьори.
Имам питане дали някой е ходил за рекламация на амортисьори и въобще признавали я някой.Защото ми се налага да ходя за рекламация.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да,колега-правил съм рекламация на амортисьори.Не знам какво се е случило с твоите амортисьори.Но искам да те предупредя,че си е преживяване.За каквото могат-ще се хванат(къде е извършенп монтажа,как е извършен,има ли печат на сервиза,дата на монтажа и мн.др.)Най интересното са условията,при които важи гаранцията.Прочети ги внимателно,защото са много и ще останеш очуден-какви.Съветвам те рекламацията да я направи човек от сервиза,който е извършил монтажа на амортисьорите.Когато заявиш рекламациятя гледай да няма видимо крива джанта или гума по колата(сещаш се защо).Успех ти желая.
- batslav
- Автомобил:
- Двигател:
.БЛГ.apostol написа:Да,колега-правил съм рекламация на амортисьори.Не знам какво се е случило с твоите амортисьори.Но искам да те предупредя,че си е преживяване.За каквото могат-ще се хванат(къде е извършенп монтажа,как е извършен,има ли печат на сервиза,дата на монтажа и мн.др.)Най интересното са условията,при които важи гаранцията.Прочети ги внимателно,защото са много и ще останеш очуден-какви.Съветвам те рекламацията да я направи човек от сервиза,който е извършил монтажа на амортисьорите.Когато заявиш рекламациятя гледай да няма видимо крива джанта или гума по колата(сещаш се защо).Успех ти желая.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”