Исках да си сменя вътрешните дръжки на пасата, че шофьорската беше малко поизносена (има едно като гумено покритие, което е поизтъркано). Ходих до Автотрейд и ми казаха цена около 40 лв на дръжка. Затова реших да си взема от eBay.
Харесах си Original 4 x VW Türgriff SET Golf 4 IV Bora Passat R32 и ги поръчах - дойдоха за няколко дена. Тъкмо си ги взех от пощата и на другия ден получавм още едно известие за пратка. Отивам да я взема - пратката пак от тях и вътре имаше: VW ORIG. R32 ALU Türgriff Golf IV 4 Bora Passat 3B 3BG и ORIGINAL GOLF 4 IV R32 LEDER SCHALTKNAUF BORA R32 GTI, които не съм ги поръчвал (и пари за тях не са ми искали).
Реших да се покажа съвестен гражданин и им писах писмо (не директно а през съпорт център), в което им обясних какво се е случило и попитах какво ще правим - да им ги пращам обратно за тяхна сметка или да ми кажат някаква цена и да се опитам да им ги продам тук в БГ и да им преведа съответно парите - вече около седмица няма никакъв отговор.
Тази събота ми остана време да сменя дръжките на пасата - смених тази на шофьорската врата без проблем. Тръгнах да сменям и на останалите - проблем. Пратили са ми дръжки, които са за Бора (поне до мен имаше колега с Бора и видях, че е с такива) и не стават на пасата въпреки че при поръчването уточних цвета и модела на колата. Пак им писах писъмце и сега чакам отговора им.
С две думи хубави хора - пращат неща, които не си поръчвал, но пък не пращат това, което си поръчал

Този пост е да споделя опит с пазаруванто от тях, а и да натрупам малко мнения за да мога по-късно да обявя нещата за продажба, ако не ми отговорят юнаците от магазина