пазаруване от Tuning-Fanatics-Shop

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
patter
Автомобил:
Двигател:

пазаруване от Tuning-Fanatics-Shop

Мнениеот patter » Пон 17 мар 2008 14:34

Да споделя опит с онлайн пазаруване от този магазин - Tuning-Fanatics-Shop

Исках да си сменя вътрешните дръжки на пасата, че шофьорската беше малко поизносена (има едно като гумено покритие, което е поизтъркано). Ходих до Автотрейд и ми казаха цена около 40 лв на дръжка. Затова реших да си взема от eBay.

Харесах си Original 4 x VW Türgriff SET Golf 4 IV Bora Passat R32 и ги поръчах - дойдоха за няколко дена. Тъкмо си ги взех от пощата и на другия ден получавм още едно известие за пратка. Отивам да я взема - пратката пак от тях и вътре имаше: VW ORIG. R32 ALU Türgriff Golf IV 4 Bora Passat 3B 3BG и ORIGINAL GOLF 4 IV R32 LEDER SCHALTKNAUF BORA R32 GTI, които не съм ги поръчвал (и пари за тях не са ми искали).

Реших да се покажа съвестен гражданин и им писах писмо (не директно а през съпорт център), в което им обясних какво се е случило и попитах какво ще правим - да им ги пращам обратно за тяхна сметка или да ми кажат някаква цена и да се опитам да им ги продам тук в БГ и да им преведа съответно парите - вече около седмица няма никакъв отговор.

Тази събота ми остана време да сменя дръжките на пасата - смених тази на шофьорската врата без проблем. Тръгнах да сменям и на останалите - проблем. Пратили са ми дръжки, които са за Бора (поне до мен имаше колега с Бора и видях, че е с такива) и не стават на пасата въпреки че при поръчването уточних цвета и модела на колата. Пак им писах писъмце и сега чакам отговора им.

С две думи хубави хора - пращат неща, които не си поръчвал, но пък не пращат това, което си поръчал :-)

Този пост е да споделя опит с пазаруванто от тях, а и да натрупам малко мнения за да мога по-късно да обявя нещата за продажба, ако не ми отговорят юнаците от магазина

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 17 мар 2008 14:55

Има готинки работи .. ама дали да поръчвам че ме е страх да не стане като с теб и да ми объркат поръчката ... а сега поне можеш да ги продадеш тия и да си вземеш от Авто Трейд :)

patter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patter » Вто 18 мар 2008 9:11

Проблема идва от факта, че не еб**ат да ми отговорят как да оправим нещата. Като последна стъпка днес ще им пусна факс и ако тогава не отговорят ще им тегля една майна.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 18 мар 2008 11:37

И пак ще си напред според мен ... ти как мислиш ?

Потребителски аватар
sa6o_bandita
Автомобил:
Двигател:

порачка

Мнениеот sa6o_bandita » Вто 18 мар 2008 11:55

винаги има риск с порачките и доставките

Потребителски аватар
uncivilized
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2006

Мнениеот uncivilized » Вто 18 мар 2008 12:02

продай работите които имаш и си купи тва което ти трябват от тук :wink: като се праат на интересни се възползвай :roll:

Потребителски аватар
drumvarna
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drumvarna » Вто 18 мар 2008 12:07

може ли да обясниш как стана заплащането,че нещо с немския съм мноо зле :D Мерси!
и определено си на далавера!!

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Вто 18 мар 2008 13:14

patter направо за те наказали с тия части.Ако толкова кофти се чувстваш,дай ми скоростния лост,аз ще поема вината...

patter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот patter » Вто 18 мар 2008 13:31

Плащането през PayPal. PayPal вече приемта регистрации от България, като аз съм си го закачил към кредитната карта.

След като му пратих и факс ми писа някакво писмо на по-лош английски от моя - сега пак го чакам да отговори за разноските по транспорта ... ако се прави на луд - скоростния лост вече са го заплюли (kilima изпревариха те) .... все ще се намерят и мераклии за дръжките :-)

Иначе от много места съм чувал че специално за авточасти има много фалшиви оферти в иБей, така че ако пазарувате гледайте внимателно историята на продавача - колко неща е продал и какъв рейтинг има

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Вто 18 мар 2008 13:35

patter написа:Плащането през PayPal. PayPal вече приемта регистрации от България, като аз съм си го закачил към кредитната карта.

След като му пратих и факс ми писа някакво писмо на по-лош английски от моя - сега пак го чакам да отговори за разноските по транспорта ... ако се прави на луд - скоростния лост вече са го заплюли (kilima изпревариха те) .... все ще се намерят и мераклии за дръжките :-)

Иначе от много места съм чувал че специално за авточасти има много фалшиви оферти в иБей, така че ако пазарувате гледайте внимателно историята на продавача - колко неща е продал и какъв рейтинг има
:D

Потребителски аватар
Manolov
Автомобил: Seat Inka
Двигател: 1Y
Контакти:

Мнениеот Manolov » Вто 18 мар 2008 19:11

Не си 1-вия с объркана поръчка.Един приятел си поръча спортни пружини за голф 4 на изключително добра цена.Идат те , и вътре на голф 2.

Потребителски аватар
laldo
Автомобил: Опел Зафира В
Двигател: 2006 г

Мнениеот laldo » Сря 19 мар 2008 18:08

peeter за мен ли пазиш ск.лост баце :D .........знаеш няма грижи само казваш и действаме

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Пет 21 мар 2008 18:01

.... все ще се намерят и мераклии за дръжките
аз може би даи някакви снимки ако може и цена

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Пет 21 мар 2008 18:30

junakov написа:.... все ще се намерят и мераклии за дръжките
аз може би даи някакви снимки ако може и цена
човека май не посещава вече форума писах му и на лично но нямя включване за сега

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”