Приди време ми свалиха лайсните и на 4-те врати. Гадно е, преживях ги. Обаче по време на свалянето са одрали с отверката на няколко места вратите. И сега се чудя какво да ги правя тези резки за да не започнат да загниват. Дайте някаква идея!
Одрана врата
Одрана врата
Не успях да намеря подобна тема и за това пускам нова...
Приди време ми свалиха лайсните и на 4-те врати. Гадно е, преживях ги. Обаче по време на свалянето са одрали с отверката на няколко места вратите. И сега се чудя какво да ги правя тези резки за да не започнат да загниват. Дайте някаква идея!

Ами ако е надраскано само, а не до ламарината, пробвай да ги махнеш с полираща паста. При мен имаше такъв вариант и излязоха. Ако ли не - пробвай да ги "замажеш" с боя. Отиди в някй магазин дето продават бои ( например на Глазурит ), дай им номера на боята и те ще ти я направят. Ако ли не трябва да имат цветовете на ФВ от съответната година и пак ще ти открият номера. 50 гр. са 4,80лв. и ще ти стигне да си опраиш всички мизерии по колата. А като изсъхне - може и да го полираш отгоре и ще стане "муцка" 
- VR666
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: CFFB 2011
Бре
Де тоя късмет да ставаше толкоз лесно, попълването на драскотините. bowdown
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”