Актуални цени за ГО на "Евроинс" при niksi

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Пет 23 дек 2005 0:12

°niksi° написа:Дееба стига сте се заяждали...

Споко бе никси :D Смятам,че никой не е искал персонално да те засяга.Много навътре ги вземаш нещата 8)

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Пет 23 дек 2005 17:17

°niksi° написа:Дееба стига сте се заяждали. Дадоха ли им лиценз. Кога са им го взимали лиценза.
...

Това го каза Ралица Агаин по новините на БНТ, мисля във вторник. Не съм си го измислил аз, а писах, защото се подразних от глупостите, които твърдиш за Алианц. Ти виждал ли си техния въпросник, та да го коментираш? Има въпрос, дали последните 3 години си имал вина по ПТП. Никакви декларации за в бъдеще! Всеки има право на избор, но тук не си споделяме, за да се заблуждаваме!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 23 дек 2005 18:29

paro_k написа:Ти виждал ли си техния въпросник, та да го коментираш? Има въпрос, дали последните 3 години си имал вина по ПТП. Никакви декларации за в бъдеще! Всеки има право на избор, но тук не си споделяме, за да се заблуждаваме!

Не съм го виждал, но ще се опитам да го намеря и да го пусна тук.
И все си мисля че доста се изхвърлят от Алианц с тези "нововъведения" при положение че няма единна база данни между застрахователи и КАТ.

Мойто мнение е следното: когато се изгради такава система, че застрахователите да имат достъп до тези данни може да стане това което от Алианц искат. Чукваш ЕГН-то на г-н Х и лъсва имали той ПТП, кога, по чия вина е станало и т.н. Тогава вече става съвсем друга работата.

Плюс това някой компании имат вътрешни хора в парламент и т.н. защото имаше такива които бяха готови с тарифите на другия ден след като беше гласувано отпадането на минималния праг, което говори че са били сигурни в "пробутването" на тази наредба.

Както и да е нямам нищо против никой и не искам излишни спорове, ако съм обидил някой съжалявам и ми е чудно защо се получава хора които сме се събрали тук да си помагаме се ядем за некви глупости.

Айде със здраве и весели празници.

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Пет 23 дек 2005 23:16

°niksi° написа:...

Ето такива приказки харесвам - факти /доколкото на нас са ни известни/, а всеки може да разсъждава и да си направи извод.
Всички компании, доколкото ми е известно, за момента се базират на заявеното от застрахования. Няма изградена мрежа за обмен на данни и не мисля, че скоро ще я има. Не мога да си представя - всеки застрахователен агент, с достъп до базата данни на КАТ, но това е друга тема.
Съжалявам и аз, ако съм те засегнал. Пак казвам, подразни ме едно невярно твърдение. Нямам нищо против Евроинс, а още по-малко против теб!
Пожелавам на всички форумци здраве, весела Коледа, и да не им се налага да се възползват от направената застраховка ГО. Beer

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”