paro_k написа:Ти виждал ли си техния въпросник, та да го коментираш? Има въпрос, дали последните 3 години си имал вина по ПТП. Никакви декларации за в бъдеще! Всеки има право на избор, но тук не си споделяме, за да се заблуждаваме!
Не съм го виждал, но ще се опитам да го намеря и да го пусна тук.
И все си мисля че доста се изхвърлят от Алианц с тези "нововъведения" при положение че няма единна база данни между застрахователи и КАТ.
Мойто мнение е следното: когато се изгради такава система, че застрахователите да имат достъп до тези данни може да стане това което от Алианц искат. Чукваш ЕГН-то на г-н Х и лъсва имали той ПТП, кога, по чия вина е станало и т.н. Тогава вече става съвсем друга работата.
Плюс това някой компании имат вътрешни хора в парламент и т.н. защото имаше такива които бяха готови с тарифите на другия ден след като беше гласувано отпадането на минималния праг, което говори че са били сигурни в "пробутването" на тази наредба.
Както и да е нямам нищо против никой и не искам излишни спорове, ако съм обидил някой съжалявам и ми е чудно защо се получава хора които сме се събрали тук да си помагаме се ядем за некви глупости.
Айде със здраве и весели празници.