Вериги - какви, какво да гледам?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:45, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:ти карай ако искаш с 120....
аз казвам че не е редно с повече от 50 да кажем защото щетите ще са тотални при евентуално скъсване!
дори най-евтиното китайско менте ако го караш само на сняг с 40км/ч няма да има проблемации....
Aи затова не си купувам китайка !!. А и нямам нерви и време през 200-300м , ако искаш и 2 км да свалям и слагам вериги за дане би да се скъсат защото има такива участъци без сняг, а после сняг до колене.
Тук не е нормална държава като чистят да изчистят като хората.
И в поенеделник и вчера се уверих за хиляден път в участъка Сливен Карнобат. В посока Б=с Сливен дясното платно в понеделник неизчистено с дебели ледени ребра от по 7-10см и с повече от 30-40не може да се кара. Насрещноъо платно изчистено. Вчера същото положение ама нали съм в обратна посока за мен по-добре.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Aз не съм виждал за 200лв за кола. Може да е за бус тази от 200лв. Миналата година взех от Шел Pewag за 100лв / така си спомням/.
А иначе разлика в цените идва от отсъпките които ползват различните магазини. Pewag a са много добри. За всеки случай запаси се с малко време като купуваш и пробвай на гумата на колата дали ще стане .Не се доверявай много на написаното на кутията./ Аз така направих и чак на 3 тия размер станаха/
А иначе разлика в цените идва от отсъпките които ползват различните магазини. Pewag a са много добри. За всеки случай запаси се с малко време като купуваш и пробвай на гумата на колата дали ще стане .Не се доверявай много на написаното на кутията./ Аз така направих и чак на 3 тия размер станаха/
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”