Режим четно-нечетно за центъра на София

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 28 дек 2005 8:54

Интересно ми е кое ще бъде определено за "центъра" в такъв случай...т.е. от къде до къде ще важи наредбата на ББ...а и как ще се съблюдава изпълнението й... А и говори за забраняването на леви завои - Гурко и Раковска дава за пример.....ще видим...

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 29 дек 2005 8:13

Добре бе я да го питам аз бат Бойко ,ако живея в центъра.Един ден ще мога да си паркирам пред нас един ден не.По тъпо нещо не може да се измисли.Или да го блокират целия център или да си го оставят така.Вместо да се измисли начин за построяването на паркинг те мислят глупости.

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Чет 29 дек 2005 9:01

Tо не е проблем паркинга а това че стават адски задръствания. Всеки иска с колата си да излезе нищо, че живее на Графа а работи на Витошка. Разбира се негово право си е и не защитавам ББ. Просто наистина центъра трябва да остане затворен за коли и да се возим с трамвай. А хората които живеят там да им се направи паркинг да си прибират колите. Сега както Витошка е пешаходна тия хора къде си оставят колите незнам. Аз ще си спя в нея ако живеех там

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Чет 29 дек 2005 10:44

imedarov написа:Tо не е проблем паркинга а това че стават адски задръствания. Всеки иска с колата си да излезе нищо, че живее на Графа а работи на Витошка. Разбира се негово право си е и не защитавам ББ. Просто наистина центъра трябва да остане затворен за коли и да се возим с трамвай. А хората които живеят там да им се направи паркинг да си прибират колите. Сега както Витошка е пешаходна тия хора къде си оставят колите незнам. Аз ще си спя в нея ако живеех там
не мисля че решението е затваряйте улици ,ако се направят паркинги ,махнат се всички раждясали курници които са паркирани по улиците от по 10-15 години ,там кадето има възможност се разширят улиците ,иначе след 5 години цяла софия трябва да я блокират като гледам с къв темп се купуват коли в София по тая логика

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”