Най-добрия автомобил по отношение на качество(поне за по старите), обслужване. Като цени може да поспорим, защото не знам други автомобили освен VW така да държат цените си на пазара в БГ.
И не по-маловажно е, че съм "роб на марката", но живот кво да се прави.
Защо карате VW
Аз съм горд собственик на Пасат,поради стечение на обстоятелствата.Получих го като сватбен подарък и искрено заявявам,че колата за две години не ми донесе толкова главоболия и нерви, колкото вече бившият ми съпруг.Да не говорим и че много по-ефтина ми излиза подръжката и,за разлика от парите пръснати по и от бившия!
Та извода е по-добре да си купите изгодно Пасат,отколкото да сключвате брак с неизгоден мъж!

Та извода е по-добре да си купите изгодно Пасат,отколкото да сключвате брак с неизгоден мъж!

- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Ами да си кажа и аз тогава за6то си купих пасат!Бях ре6ил твардо да си вземем АУДИ А4!Но жената не та не!Много са били скъпи и подръжката и не знам си кво о6те!Та тръгнаха мъките по автокъ6тите!Спрях се на едно АУДИ А4 комби!Изпънато от всякъде!И един червен цвят.....малееееееееее!Ама тя като каза не 18000€ много пари!ОК викам даваи избираи ти!Тя видя една ОКТАВИЯ 12500€
и вика еи това е!Обаче НЕ!Отсякох аз!Даи да помислим!Заболя я главата,не знам си кво даваи да се прибираме!След известно време ровене из интернет,попадам аз на една случаина автокъ6та и гледам едно А4!Прибра се тя от работа и викам даваи-трагваме за една автокъ6та!Тя естествено веднага се усъмни и вика"Някое АУДИ ли има там!Обаче аз"НЕ"!Има много коли там даи да видим!Отидохме тя се качи покара го и вика"Добре,харесва ми ама....15400€ много пари"Лелеееееееее идва6е ми да я убия!Та цял ден!Да бъде или да не бъде!Накрая естествено не!И точно да трагваме на мен ми светна идея да питам няма ли някои ПАСАТ!Момчето вика ами имам!Един черен,един бордо и един сив!Според км и години се спряхме на сивия!На другия ден след работа я чакам да ме вземе и да ходим да гледаме!Идва тя и казва"Промяна в плана!Сивия продаден!"Аиде викам си пак на камък!"Има един син 2001г. на 61235км!"Много се зарадвах!О6те по пътя и казах,че това 6те е автомобила ни!Ама тя"НЕ"!
Как така като не сме го виждали о6те!Обаче о6те като отидохме и го докараха един такав лъскав,ватре като нов...........Тя сама каза"Това е"!Леле викам си наи накрая!И та така!Взехме си ПАСАТ!Направихме едо пътуване до БГ,изкл.доволен бях от поведението му на пътя и средния ми разход бе6е 5.00!Не6то невероятно за такъв голям автомобил!Надявам се о6те много време да ме кара!Пожелавам го и на всички колеги!

Как така като не сме го виждали о6те!Обаче о6те като отидохме и го докараха един такав лъскав,ватре като нов...........Тя сама каза"Това е"!Леле викам си наи накрая!И та така!Взехме си ПАСАТ!Направихме едо пътуване до БГ,изкл.доволен бях от поведението му на пътя и средния ми разход бе6е 5.00!Не6то невероятно за такъв голям автомобил!Надявам се о6те много време да ме кара!Пожелавам го и на всички колеги!

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Когато стана време за купуването на първата кола,започна едно търсене..разглеждане на теми по форуми,статии,съвети от познати и приятели.Казах си първо трябва да е евтина,защото на млад шофьор хубава кола не му трябва...частите да са евтини,но за сметка на това качествени,след което и разхода на гориво да е добър...мислене мислене..и естествено единственото нещо беше Фолксваген..така купих първата си кола,а именно Венто.След време я продадох,и отново дойде момента за избор на кола...не се колебах много и отново взех Фолксваген ,този път Пассат и съм повече от доволен 

Моето голфче тройче 1.6 Pink Floyd с 5 врати много си го харесвам. То беше любов от пръв поглед. Гледам го седи такова супер запазено, без никакви лепенки, спойлери мойлери, лилави светлини,спортни волани и грозни ауспуси по него.. всичко заводско, само климатика му слаган. Викам си ТВА Е и съм много доволен от избора. Карам си го на бензин харчи малко и въпреки че не е McLaren F1 изобщо не усещам на магистралата че съм минал 160. Хубаво че настигам някой , та се усещам да намаля.
Има разбирасе много хубави коли по света, но рабоатат с VW е такава, че който и да си вземе ще остане доволен ever. Що се отнася до цена/качество нямат равни.
Има разбирасе много хубави коли по света, но рабоатат с VW е такава, че който и да си вземе ще остане доволен ever. Що се отнася до цена/качество нямат равни.
- Passat B2
- Автомобил:
- Двигател:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”