Защо карате VW

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen

Защо карате VW

Случайно попаднах на тази марка
107
21%
Посъветваха ме близки или приятели
103
20%
Харесвам си тази марка /имал(а) съм и преди VW/
302
59%

Общо гласове: 512
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 13 юли 2008 14:46

Най-добрия автомобил по отношение на качество(поне за по старите), обслужване. Като цени може да поспорим, защото не знам други автомобили освен VW така да държат цените си на пазара в БГ.

И не по-маловажно е, че съм "роб на марката", но живот кво да се прави.

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 13 юли 2008 21:28

Отдавна бях хвърлил око на Б3.Много ме кефят кви да дялани с теслата .Като тръгнах да купувам бях решил или Астра седан или Пасат.Но като седнах в Пасата го купих след 10 мин :) Астрата беше забравена и по-добре :)

myleena
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myleena » Сря 16 юли 2008 11:50

Аз съм горд собственик на Пасат,поради стечение на обстоятелствата.Получих го като сватбен подарък и искрено заявявам,че колата за две години не ми донесе толкова главоболия и нерви, колкото вече бившият ми съпруг.Да не говорим и че много по-ефтина ми излиза подръжката и,за разлика от парите пръснати по и от бившия!
Та извода е по-добре да си купите изгодно Пасат,отколкото да сключвате брак с неизгоден мъж! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Сря 16 юли 2008 12:13

Еми защото съм перничанин т.е. голфаджия по рождение :lol:

Когато си взимах колата се чудех между голф тройка и ауди осъмдесетка,но в края на крайщата реших че искам цваген (въпроса за Орел въобще не е стоял пред мен :wink: )

Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Сря 16 юли 2008 12:28

Ами да си кажа и аз тогава за6то си купих пасат!Бях ре6ил твардо да си вземем АУДИ А4!Но жената не та не!Много са били скъпи и подръжката и не знам си кво о6те!Та тръгнаха мъките по автокъ6тите!Спрях се на едно АУДИ А4 комби!Изпънато от всякъде!И един червен цвят.....малееееееееее!Ама тя като каза не 18000€ много пари!ОК викам даваи избираи ти!Тя видя една ОКТАВИЯ 12500€ :twisted: и вика еи това е!Обаче НЕ!Отсякох аз!Даи да помислим!Заболя я главата,не знам си кво даваи да се прибираме!След известно време ровене из интернет,попадам аз на една случаина автокъ6та и гледам едно А4!Прибра се тя от работа и викам даваи-трагваме за една автокъ6та!Тя естествено веднага се усъмни и вика"Някое АУДИ ли има там!Обаче аз"НЕ"!Има много коли там даи да видим!Отидохме тя се качи покара го и вика"Добре,харесва ми ама....15400€ много пари"Лелеееееееее идва6е ми да я убия!Та цял ден!Да бъде или да не бъде!Накрая естествено не!И точно да трагваме на мен ми светна идея да питам няма ли някои ПАСАТ!Момчето вика ами имам!Един черен,един бордо и един сив!Според км и години се спряхме на сивия!На другия ден след работа я чакам да ме вземе и да ходим да гледаме!Идва тя и казва"Промяна в плана!Сивия продаден!"Аиде викам си пак на камък!"Има един син 2001г. на 61235км!"Много се зарадвах!О6те по пътя и казах,че това 6те е автомобила ни!Ама тя"НЕ"!
Как така като не сме го виждали о6те!Обаче о6те като отидохме и го докараха един такав лъскав,ватре като нов...........Тя сама каза"Това е"!Леле викам си наи накрая!И та така!Взехме си ПАСАТ!Направихме едо пътуване до БГ,изкл.доволен бях от поведението му на пътя и средния ми разход бе6е 5.00!Не6то невероятно за такъв голям автомобил!Надявам се о6те много време да ме кара!Пожелавам го и на всички колеги! :lol:

Потребителски аватар
Oxyde
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Oxyde » Сря 16 юли 2008 13:10

Когато стана време за купуването на първата кола,започна едно търсене..разглеждане на теми по форуми,статии,съвети от познати и приятели.Казах си първо трябва да е евтина,защото на млад шофьор хубава кола не му трябва...частите да са евтини,но за сметка на това качествени,след което и разхода на гориво да е добър...мислене мислене..и естествено единственото нещо беше Фолксваген..така купих първата си кола,а именно Венто.След време я продадох,и отново дойде момента за избор на кола...не се колебах много и отново взех Фолксваген ,този път Пассат и съм повече от доволен :wink:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 16 юли 2008 13:22

Oт немай къде...
Иначе щях да карам:

Изображение

:lol:

Но понеже още съм далеч от него, насочил съм се към новия Passat CC.
Само да го пуснат... :o

hcng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hcng » Сря 16 юли 2008 14:08

Моето голфче тройче 1.6 Pink Floyd с 5 врати много си го харесвам. То беше любов от пръв поглед. Гледам го седи такова супер запазено, без никакви лепенки, спойлери мойлери, лилави светлини,спортни волани и грозни ауспуси по него.. всичко заводско, само климатика му слаган. Викам си ТВА Е и съм много доволен от избора. Карам си го на бензин харчи малко и въпреки че не е McLaren F1 изобщо не усещам на магистралата че съм минал 160. Хубаво че настигам някой , та се усещам да намаля.
Има разбирасе много хубави коли по света, но рабоатат с VW е такава, че който и да си вземе ще остане доволен ever. Що се отнася до цена/качество нямат равни.

Потребителски аватар
Passat B2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat B2 » Пет 18 юли 2008 12:39

: vw fen Защото за мен лично марката е доказала качествата си, тъй като моят Passat B2 вече 26 години е на пътя (като 14 от тях в България). А пък честно казано наборите му от другите марки нещо ги няма вече! И какво друго да кажа... Да не говорим и за Golf 2, които се доказаха като можеби най- коравите машини пражени някога. Пък и марката предлага не само качество и надеждност, но и готин дизайн, има стил (дори и най- не заинтересованите от автомобили могат да ти кажат коя кола е VW). А що се отнася досегашните модели четох преди време статии, че VW Phaeton е по- добре направен от Audi A8 и в някои отношения дори от S класта на Mercedes! Какво друго да се каже.... Само VOLKSWAGEN!!! :)[/img]

Потребителски аватар
passat4o
Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
Двигател: CBAC
Контакти:

Мнениеот passat4o » Пет 18 юли 2008 15:16

защото нямам пари за S- class :))

Потребителски аватар
lozanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozanov » Пет 18 юли 2008 20:09

VW forever!!!! :bowdown

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Пет 18 юли 2008 20:29

защото нямам пари за БМВ :P и заради съотношението-цена,качество и разходи за поддръжка

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Съб 19 юли 2008 5:15

Щот си го купих!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 06 авг 2008 21:02

И аз търся жена да хвърля пари по мен.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”