Те няма да го сменят, но ще си взема обратно замръзналия.Брат ми се обади в сервиза и казаха че "май бил готов".Другата седмица ще направим размяната.
Понеже темата е интересна, ще напиша още нещо....
Имам роднина, който се занимаваше само с акумулатори и ел.инсталации на леки, товарни и селскостопански машини.Говорих с него и каза, че при замръзнване можело да се изронят питите, а може и да не се изронят.Като се изронят обаче всичко се утаявало на дъното и давало на късо

Ако има повреди като го включиш да се зарежда тия неща от дъното ще изплуват и електролита ще стане кафяв.Ако акумулатора е на това дередже ще създава проблеми през зимата, но поне през лятото ще може да се ползва.
П.П.Ако наистина сковат яки студове може да не може да се ползват автомобили по една или друга причина или просто да няма къде да се ходи.Ако акумулатора е зареден до дупка гъстотата на електролита ще е добра и няма да замръзне, но до какви градуси не се знае.Аз смъкнах моя, защото сигурно няма да имам работа с колата близките дни, а и ако скове яко няма къде да ходя и може да се разреди от стоене и да замръзне