Внимание лошо гориво !!!!!!!!
- road runner
- Автомобил:
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
freestyler911 написа:къде трябва да сигнализирам ?????? за лошия бензин ????
Пробвай с арменския поп

Не искам да се подигравам или злобея, но в случая не можеш нищо да направиш - в сми, не можеш да докажеш че тунджата е от точно тази колонка.
Единственото което можеш да направиш е да си набараш някоя колонка от която си доволен и само там да наливаш. Аз така правя - зареждам гоуфа само на два лукойла от които съм доволен.
А за лош бензин много мога да разправям... често ми се случва да ми се налага да наливам на мотора от разни незнайни бензиностанциики ( кво да се прави.. малък резервоар ). А пък двуколесното е много претенциозно и веднага се усеща че тунджата не струва.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Колеги, явно има и такива гадни бензиностанции.
Аз лично зареждам точно на такава - никому неизвестна, без марка.
На входа на тунела на люлин, посока центъра. Дизела мисля е с 5-6 стотинки по-надолу от другите бензиностанции, но е ПО-ХУБАВ! Говоря от опит, винаги там зареждам когато мога. Налага ми се в месеца да зареждам за 50 лв от други бензиностанции, че тия не ги знам даже дали издават фактури (сигурно издават, задължени са, но предполагам ще я пишат 2 часа и за това зареждам на омв или нещо от сорта...) Миналия месец заредих на SHELL, беше ми на път и викам айде и без това ми трябва фактура. На следващата сутрин аха да ми падне акумулатора от въртене
няма такава помия просто!
Заредих си на познатата бензиностанция и голфчето замърка отново.
Значи - SHELL ни цака с качество, OMV с количество, LUKOIL сигурно с двете, защо да им се доверявам на тях?
Аз лично зареждам точно на такава - никому неизвестна, без марка.
На входа на тунела на люлин, посока центъра. Дизела мисля е с 5-6 стотинки по-надолу от другите бензиностанции, но е ПО-ХУБАВ! Говоря от опит, винаги там зареждам когато мога. Налага ми се в месеца да зареждам за 50 лв от други бензиностанции, че тия не ги знам даже дали издават фактури (сигурно издават, задължени са, но предполагам ще я пишат 2 часа и за това зареждам на омв или нещо от сорта...) Миналия месец заредих на SHELL, беше ми на път и викам айде и без това ми трябва фактура. На следващата сутрин аха да ми падне акумулатора от въртене

Заредих си на познатата бензиностанция и голфчето замърка отново.
Значи - SHELL ни цака с качество, OMV с количество, LUKOIL сигурно с двете, защо да им се доверявам на тях?
- 6utruknahunte
- Автомобил:
- Двигател:
- GOLF III PLAY STATION3
- Автомобил:
- Двигател:
ПтролА
Аз сипвам само от шел-Shell V-Power Racing от Омв-100 октонов ,много сам доволен и от кинитрон100 на еко-то на б-д България преди моста при НДК...на лук-оил 98 и 95 също сам сипвал не е лош но разхода е по голиам от колкото сас най скъпите горива...имам приятел с Голф 3-ка Гт и той сипва пак само от петрол и е много доволен от 96 екстра форс и има разлика колата набира по барзо по нанагорно.по-скъпото излиза по евтино според мен,тъй като си пазим двигател4ето и филтри и разхода е по малак и колата върви пове4е!
Минавам често покрай тази бензиностанция до Унсс и съм се чудел дали горивото е читаво, въпреки че разликата винаги е 4-5 стотинки надоло. Там си зареждат повече големи камиони май.
Но и на "сигурните" бензиностанции не е гаранция, че няма лоши горива. Лятото зареждах премиум дизел на ОМВ и все едно карам на олио. Един приятел тези дни се оплаква, че е заредил 100 октановия на ОМВ също и колата му придърпвала и не вървяла.
Но и на "сигурните" бензиностанции не е гаранция, че няма лоши горива. Лятото зареждах премиум дизел на ОМВ и все едно карам на олио. Един приятел тези дни се оплаква, че е заредил 100 октановия на ОМВ също и колата му придърпвала и не вървяла.
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”