Внимание лошо гориво !!!!!!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
GRUEL
Автомобил: 1995 Golf III GT
Двигател: AEK

Мнениеот GRUEL » Съб 18 окт 2008 22:32

Тая бензиностанция ми е точно под терасата и винаги съм се чудел с какъв акъл зареждат хората на нея. А тези дето ходят на нея не са малко...

Потребителски аватар
road runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот road runner » Съб 18 окт 2008 23:34

GRUEL написа:Тая бензиностанция ми е точно под терасата и винаги съм се чудел с какъв акъл зареждат хората на нея. А тези дето ходят на нея не са малко...

И аз винаги съм се чудел кой и ЗАЩО ходи да зарежда на подобни "бензиностанции"?!?! Толкова ли си мразите колите... :roll:

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Съб 18 окт 2008 23:47

Манталитета на българина е такъв 4е винаги от всичко гледа да икономиса.Англичаните по принцип са изключително тъп народ,но имат една много умна приказка: Не сме толкова богати, че да копуваме евтини неща.И са си много прави не винаги евтиното е изгодно в повечето случаи е и по скъпо.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 19 окт 2008 4:48

freestyler911 написа:къде трябва да сигнализирам ?????? за лошия бензин ????

Пробвай с арменския поп :).
Не искам да се подигравам или злобея, но в случая не можеш нищо да направиш - в сми, не можеш да докажеш че тунджата е от точно тази колонка.

Единственото което можеш да направиш е да си набараш някоя колонка от която си доволен и само там да наливаш. Аз така правя - зареждам гоуфа само на два лукойла от които съм доволен.
А за лош бензин много мога да разправям... често ми се случва да ми се налага да наливам на мотора от разни незнайни бензиностанциики ( кво да се прави.. малък резервоар ). А пък двуколесното е много претенциозно и веднага се усеща че тунджата не струва.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 19 окт 2008 23:11

Колеги, явно има и такива гадни бензиностанции.
Аз лично зареждам точно на такава - никому неизвестна, без марка.
На входа на тунела на люлин, посока центъра. Дизела мисля е с 5-6 стотинки по-надолу от другите бензиностанции, но е ПО-ХУБАВ! Говоря от опит, винаги там зареждам когато мога. Налага ми се в месеца да зареждам за 50 лв от други бензиностанции, че тия не ги знам даже дали издават фактури (сигурно издават, задължени са, но предполагам ще я пишат 2 часа и за това зареждам на омв или нещо от сорта...) Миналия месец заредих на SHELL, беше ми на път и викам айде и без това ми трябва фактура. На следващата сутрин аха да ми падне акумулатора от въртене :evil: :evil: няма такава помия просто!
Заредих си на познатата бензиностанция и голфчето замърка отново.
Значи - SHELL ни цака с качество, OMV с количество, LUKOIL сигурно с двете, защо да им се доверявам на тях?

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Нед 19 окт 2008 23:52

Вчера сипахме на една Е класа 320 цди за 100лв дано няма поражения :roll: Гледам все нови коли зареждат но явно е ужас :x

Попринцип избягвам да сипвам от малки бензиностанции и има защо.

Потребителски аватар
6utruknahunte
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 6utruknahunte » Сря 22 окт 2008 14:48

Не зареждайте на Литекс на Опълченска и Сливница

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 22 окт 2008 15:38

А някой да знае в Варна за такива "качествени" бензиностанции ?:)

Потребителски аватар
GOLF III PLAY STATION3
Автомобил:
Двигател:

ПтролА

Мнениеот GOLF III PLAY STATION3 » Чет 23 окт 2008 19:25

Аз сипвам само от шел-Shell V-Power Racing от Омв-100 октонов ,много сам доволен и от кинитрон100 на еко-то на б-д България преди моста при НДК...на лук-оил 98 и 95 също сам сипвал не е лош но разхода е по голиам от колкото сас най скъпите горива...имам приятел с Голф 3-ка Гт и той сипва пак само от петрол и е много доволен от 96 екстра форс и има разлика колата набира по барзо по нанагорно.по-скъпото излиза по евтино според мен,тъй като си пазим двигател4ето и филтри и разхода е по малак и колата върви пове4е!

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Пет 24 окт 2008 20:48

Минавам често покрай тази бензиностанция до Унсс и съм се чудел дали горивото е читаво, въпреки че разликата винаги е 4-5 стотинки надоло. Там си зареждат повече големи камиони май.

Но и на "сигурните" бензиностанции не е гаранция, че няма лоши горива. Лятото зареждах премиум дизел на ОМВ и все едно карам на олио. Един приятел тези дни се оплаква, че е заредил 100 октановия на ОМВ също и колата му придърпвала и не вървяла.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Съб 25 окт 2008 0:33

За Лукойл и качество колега - силно се съмявам да те цакат.

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

Мнениеот valkilmera » Съб 25 окт 2008 7:01

Аз съм привърженик на ШЕЛ И от скоро на ЕКО- заради форума.
ОМВ също са класа!!!!!!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 25 окт 2008 11:06

Аз си зареждам от базата на Лукой с неколко стотинки ми е по-ефтино и ми харесва дизела там ;)
В ЕКО не зареждам вече, защото нафтата изобщо не ми харесва пък и да не говорим ако откарам туба от 5 литра да ми я напълни и на колонката да покаже 8л :evil:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”