Карате ли на фарове за мъгла?
- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично не карам на халогени,освен ако не пътувам извънградско и няма коли около мен (като се явне някой ги спирам) Супер много ме дразнят такива "дупета" дето няма градско,няма извън... Пущили по 10 фара,халогени,малогени незнам си кви,светят като космически кораби и от тях не виждам нищо
Ако не са халогени сложил некъв "ксенон" дето не е ксенон ми нз кво и кат свети едно "синьо" по добре на дълги да ми кара... Не сте сами на пътя бе хора,съобразявайте се малко.Видели,че по-новите коли са с ксенон и айде и аз да сложа,ма понеже няма пари за истински ще "бодна" един за 100лв и ще кьоравим хората 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
И аз се дразня на тея дето ме заслепяват с халогените си!То всеки може да си пусне халогените,но като няма ограничена видимост,единственото което се постига е заслепяването на колегата отсреща.По нашите пътища няма никакви колегиални отношения между повечето шофьори.Всичките бакшиши са си регулирали късите да светят високо и така пак сечено правят.Е*и му майката-все едно на мене услуга ми правят-не че аз не мога да ги пусна и да кьора другите,ама не искам-все пак всички се движиме по тея пътища и не виждам защо вместо да сме колегиални да си правиме сечено!
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”