The Red Guy написа:Mили ми колеги! По колко км правите на година? 10 к? Щото за 2 месеца около 10 к по дупките и си си за баланс...... 16 кинта е баланса на 4 гуми.... А регулирането на предницата - то не винаги е регулиране, просто минавам през стенда, защото съм луд, параноик, болен - държа колата ми да е перфектна! ВСЯКА, КОЯТО КАРАМ! ДОРИ И ДА НЕ Е МОЯ!!!
И "вибрации" се пише с "И", опитай се да го изговориш с "Й" накрая.... Не се ли научихе........ 2 клас!
Колега, както и да ги смятам за един месец 5000. То не е въпроса колко километра караш на месец, а как караш. Ще ти дам пример с мен - аз балансирам гумите само веднъж, когато ги поставям, оттам насетне просто не ми се налага да балансирам, ако не се налага демонтиране на гумата, колкото и да ти е странно такъв е моят стил на каране - няма дупка която да не може да се избегне има кьорчовци където не я виждат.
Добре че всички не са като мен, че гумаджииниците гладни ще умрат

Що се отнася до грешката ми, айде да не се правим на велики, че малко си сбъркал човека

The Red Guy написа:16 лева икономия..... По баир надолу пускате ли колата да икономисате 100 грама гориво?....
Продължаваш да се правиш на умен......

bodlivez написа:Вибрации никакви не усещам, чекнах ги на бензиностанция наляганията са ОК. Смятам зимъска да карам така, ако нещо тотално се сговни заради липсата на баланс - непременно ще пиша - да знаете да не правите като мен
Колега аз така си правя откакто съм станал шофьор и на пролет, и на есен, и досега проблеми съм нямал. Карай си колата и си свиракай и не си харчи парите за глупости, ако имаш дизбаланс то колата ще си покаже