5200brabus написа:Кажи цена де? Няма да ти вадиме думите една по една!

П.П може и джантите да си ги свали щото аз си имам по хубави 16-ки

VW_FEN написа:... Що не напавиш един тунинг на голфарата? Нещо оптично, така нещо за душата и сърцето
landwarrior написа:5200brabus написа:Кажи цена де? Няма да ти вадиме думите една по една!това е с ГО,каско,Джанти 16-ки всичко сменено уж.
dano написа:landwarrior написа:5200brabus написа:Кажи цена де? Няма да ти вадиме думите една по една!това е с ГО,каско,Джанти 16-ки всичко сменено уж.
КОЛЕГА КАКВИ СА ДЖАНТИТЕ
ако вземеш колицата може да се разберем за
джантите на мен ми трябват 16"
сьответно трябва дааги видя
dano
landwarrior написа:dano написа:landwarrior написа:5200brabus написа:Кажи цена де? Няма да ти вадиме думите една по една!това е с ГО,каско,Джанти 16-ки всичко сменено уж.
КОЛЕГА КАКВИ СА ДЖАНТИТЕ
dano
ок
П.П джантите са много особенна шарка (като на Фил на типото са)
мерси за съветите ,тая вечер ще мисля ще се консултирам с един познат още утре ще отида да го видя ,после ще пиша кво е станалоKozunak написа:landwarrior написа:dano написа:landwarrior написа:5200brabus написа:Кажи цена де? Няма да ти вадиме думите една по една!това е с ГО,каско,Джанти 16-ки всичко сменено уж.
КОЛЕГА КАКВИ СА ДЖАНТИТЕ
dano
ок
П.П джантите са много особенна шарка (като на Фил на типото са)
офф никак не ми харесват тия джанти.....не са ми по вкуса.лично мнение братле не се набивай с Корадо.с риск да се изкажа неподготвен но най-малкото заради частите бих се отказал.да не говорим и че читавите наистина са много кът.ако ще го взимаш му направи пълен и повсеместен оглед.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта