Гърне

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
VW_forever
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_forever » Вто 30 дек 2008 13:06

Sunny, съгласен съм с всичко написано от теб, но има и една подробност:
От гърне до гърне има разлика, та било и то ново.
От любопитство развалих старото си, Уокър беше, или това с което ми пристигна колата.
Вътре вата, прегради, вярно че изгнили, да не казвам че и някаква перфорирана тръба извадих преди това, която дрънчеше, но в общи линии си личеше, че гърнето не е само затворено пространство от ламарина.
И понеже екстремно ми се наложи да сменявам задното, пътувах, та сложих някакво от първият магазин...
... уж квалитетно, имаше и щампи по него, но звукът беше вече друг. :(

Winner25 и той сменил всичките с нови, ASPO, уж хубави, рекламират ги, но не е доволен...

Да, от новото по- добро няма, но да е качественно и да не кънти на кухо, когато го чукнеш.

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 30 дек 2008 13:31

Кърпя, когато няма пара за ново, докато намеря пара за ново. Ако дупката не е следствие от удар, значи отдавна му е минал животеца. Със заварка връщаш външната цялост на бурията, но тя е последното което си заминава.

Dr.Watson
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dr.Watson » Вто 30 дек 2008 18:22

Сложих ново в крайна сметка. Тия които обещаха, че може да го заварят днес констатираха, че е съвсем скапано и няма смисъл. Тъкмо ме улесниха в избора, защото имах съмнения че ще се завари и след 1 месец пак ще трябва да се сменя.

Потребителски аватар
strqsko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот strqsko » Вто 30 дек 2008 20:28

Когато преди два месеца ми се проби задното гарне,реших че е тъпо да го кърпя.Даже смених всичко след катализатора-комплект Уокър за 290 лв.Надявам се,че вече с гърнета няма да се занимавам.Не виждам смисъл да се кърпи,но всеки си решава сам. :drive

Потребителски аватар
valkilmera
Автомобил: Golf3 4 Audi A3
Двигател: ABS AZD 8P

!!!

Мнениеот valkilmera » Сря 31 дек 2008 2:03

Незнам колеги как ще прецените мнението ми но ще се изкажа:
-Аз мисля,че преди човек да започне каквото и да е с ремонта на автомобила,било то и гърнета-Трябва първо да се посъветва с човек специалист в дадената ситуация :shock
Сега колегата УОТСЪН започна с една тема с елементи на разсъждение в смисъл дали може да се завари или неможе ...
-И ние от форума започнахме да насаждаме мнението си без да сме видяли-Що за риба става на въпрос!!! :roll то излезе-РАК на гърнето :P Изключвам мненията по техн.част които ориентировъчно помагат на майсторите,симпатизантите,членовете,феноветеи най вече МАНЯЦИТЕ(от които съм и аз)та относно гърнето бих процедирал така...:
-Започва да ми прави проблем гърнето и отивам при Даскалов(примерно)-от там ми казват - след оглед и техн. преценка - Ново 100лв,кърпяла-10лв.
Аз нямям 100лв в момента и го кърпя за 10 апък в идващите месеци се подготвям за ново и то качествено....
А не като един мой авер -МЕНТЕ за 50лв и се издъни за 3 месеца а аз си карам с кръпка така вече година и половина :idea:
:arrow:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”