Каква цена за VW Sharan
Каква цена за VW Sharan
Здравейте! Имам VW Sharan 2.0 i , 2002 г., ел.стъкла, ел. огледала, центр.закл-не, климатроник и др. Интересува ме вие тук-като специалисти, да ме посъветвате каква цена мога да му търся. Трябва да добавя, че е на фирма, 6+1 и може да се ползва дан.кредит на авт-ла. Благодаря ви предварително!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
- Golf_Diesel_
stefan4o написа:Мисля, че много колеги от форума ще са ти благодарни, ако им намериш читав Шаран 2002 за толкова пари
Понеже един познат си взе такъв миниван ,само че Сеат,а нали Шарана и този модел Сеат са еднакви мисля че и цените им ще са близки.На моя познат Сеата е 1.9 ТДИ 2001-ва ,взе го някъде от Плевен за 9500 лв някъде.

Проблем
Пропуснах да попитам и още нещо...когато я купувах преди 4 години, ползвах 6000лв дан.кредит.Доколкото помня тогава ми обясниха, че каго я продавам, ще трябва да внеса същото ДДС. Добре , обаче актива се амортизира и обазценява.....наистина ли дължа ДДС в първоначалния размер?Ще бъда благодарна на авторитетен отговор..
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- Golf_Diesel_
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Re: Каква цена за VW Sharan
panon написа:Здравейте! Имам VW Sharan 2.0 i , 2002 г., ел.стъкла, ел. огледала, центр.закл-не, климатроник и др. Интересува ме вие тук-като специалисти, да ме посъветвате каква цена мога да му търся. Трябва да добавя, че е на фирма, 6+1 и може да се ползва дан.кредит на авт-ла. Благодаря ви предварително!
Сега остава да пуснеш някоя друга снимчица, да го видим как изглежда, че от шаран до шаран, има голама разлика

- embi4a
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем
panon написа:Пропуснах да попитам и още нещо...когато я купувах преди 4 години, ползвах 6000лв дан.кредит.Доколкото помня тогава ми обясниха, че каго я продавам, ще трябва да внеса същото ДДС. Добре , обаче актива се амортизира и обазценява.....наистина ли дължа ДДС в първоначалния размер?Ще бъда благодарна на авторитетен отговор..
Преди 4 години ЗДДС няма нищо общо със сегашния закон. Не дължиш ДДС в първоначалния размер. Сега ме мързи да търся в закона, но 90% ти казвам, че можеш да си я продадеш на каквато цена искаш ама гледай да е на пазарната, а не за 2000 лв. Но като сте фирма нямате ли си счетоводител?
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”