Има ли желаещи да си закупят стикери?
- lud fen na golf 3
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Не колеги, не са специални. Обикновени стикери са си. Дори не знам как ще изглеждат готови и т.н. Ако не желаете, не взимайте. Но да ме обвинявате, защото усещам такива нотки... по-добре си го спестете. А ако сте за 5 лв. , поръчайте си сами.
Не знам кой е Васко, но може и от него да вземете, ако колегата има по евтини.
Утре аз ще поръчам, пък колкото продам толкова. Видяло се е.
Щом направя поръчката, ще кажа и мои координати за връзка.
Също така ще дам и точен размер.
Не знам кой е Васко, но може и от него да вземете, ако колегата има по евтини.
Утре аз ще поръчам, пък колкото продам толкова. Видяло се е.
Щом направя поръчката, ще кажа и мои координати за връзка.
Също така ще дам и точен размер.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето как приключи кореспонденцията с автора на темата и защо настоящата тема е заключена. Спестявам ви колко струват стикерите - просто са двойно по-скъпи.
EDIT:
От 12.04.2010 г. функционира магазин VW Club Fan Shop
>>> http://www.vwclub.bg/orders.php <<<
На този адрес можете да поръчате всякакви аксесоари на Клуб на привържениците на Фолксваген в България или VWClub.bg. Стикери, тениски, шапки, календари на клуба, химикалки, запалки, ароматизатори и др. В магазина ще бъдат показвани наличните стоки.
ostavime написа:dobrin написа:Написах ти го вече в прав текст - не смятам за правилно някой да взема от потребителите на този форум повече пари за нещо, което могат да купят за по-малко. Целта на форума е взаимопомощ. Ако предложиш по-евтини стикери на същото качество, никой няма да те спира. Иначе не става.
Добре, добре, няма да поръчвам никакви стикери, но ще пусна една тема, за да разберат хората, на които обещах такива, както и на всички други, какъв е проблема и защо всъщност няма да си получат стикерите.
Имаш ли нещо против, да бъде обявена публично кореспонденцията ни? След като не те притеснява и можеш да защитиш мнението си и си сигурен в него, предполагам няма да имаш нищо против.
EDIT:
От 12.04.2010 г. функционира магазин VW Club Fan Shop
>>> http://www.vwclub.bg/orders.php <<<
На този адрес можете да поръчате всякакви аксесоари на Клуб на привържениците на Фолксваген в България или VWClub.bg. Стикери, тениски, шапки, календари на клуба, химикалки, запалки, ароматизатори и др. В магазина ще бъдат показвани наличните стоки.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”