Здравейте колеги!!!
Интересува ме дали двигател от Голф-3 95г. 1,8mi може да се монтира на Голф 4.
Един познат механик ми каза че има вариант на двигателят 1,6i на голф-4 могат да се монтира глава т.е. (половината ДВГ) от 1,8mi на голф-3. Може да няма смисъл от такава доработка но аз съм много доволен от поддръжката, издръжливостта и мощността на двигателят на тройката си. Чувал съм че няма по железен мотор от този. :banghead: Благодаря предварително!
Четох че ДВГ 1,8 на голф-4 е много къса серия и трудно се намира на пазара понеже имал някакъв производствен недостатък. :drunk
Замяна на ДВГ на Голф-4 с ДВГ от Голф-3
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Замяна на ДВГ на Голф-4 с ДВГ от Голф-3
Morrandi написа:Здравейте колеги!!!
Интересува ме дали двигател от Голф-3 95г. 1,8mi може да се монтира на Голф 4.
Един познат механик ми каза че има вариант на двигателят 1,6i на голф-4 могат да се монтира глава т.е. (половината ДВГ) от 1,8mi на голф-3. Може да няма смисъл от такава доработка но аз съм много доволен от поддръжката, издръжливостта и мощността на двигателят на тройката си. Чувал съм че няма по железен мотор от този.Благодаря предварително!
Четох че ДВГ 1,8 на голф-4 е много къса серия и трудно се намира на пазара понеже имал някакъв производствен недостатък.
Интересен даунгрейд...въпросът е какво му е на твоя 1.6 Г4 двигател ? Ако е много зле..или си купи по-нов 1.6 пак за Г4 или даже 1.6 от Г5 предвид икономичност, говоря наизус малко, обаче 101кс е същия като в Г4 продължава и в Г5... Не ФСИ а базовия инжекцион. Виж поразпитай и щи разбереш че такъв даунгрейд е ненужен.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
1.8 на голф 4 го има само 2 години (98 и 99), но пък в ауди а3 си е "сериен" така да се каже... "производствен недостатък" в този двг. няма! 

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
гръм да ме удари...
Нали знаеш, че няма как това да е по добър вариант... просто няма как

Нали знаеш, че няма как това да е по добър вариант... просто няма как

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”