Въпрос за избор на автомобил
- POLOver
- Автомобил:
- Двигател:
Birdie написа: Е сега гледам Ароса и Лупо - казвате аналогични, защо Аросата е толкова по-евтина тогава? Защото не е VW само ли?
Колегите да ме поправят ако има и други разлики, но основното е марката - СЕАТката се обезценява по-бързо, отколкото VW

Не знам каква е историята на Лупо - дали е след Ароса, както Полото е след Ибиса?
Аз, докато търсех кола(миналото лято), видях Ароса `98 с 1,0 двг за около 5500

Прегледай темите да видиш колегите с ПОЛО 1.05 за какви разходи в града говорят!!!
Въртят ми се цифри от порядъка на 10-12/100, така че хубаво си помисли за мотора! Според мен за това купе под 1.4 не бива да падаш, а 1.6 е още по-добре!
И още нещо! За 6000+ ще си вземете дизел 96/97 година, като калкулирам всички неизбежни разходи в цената...
Успех!
Въртят ми се цифри от порядъка на 10-12/100, така че хубаво си помисли за мотора! Според мен за това купе под 1.4 не бива да падаш, а 1.6 е още по-добре!
И още нещо! За 6000+ ще си вземете дизел 96/97 година, като калкулирам всички неизбежни разходи в цената...
Успех!
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ехее каде ги измисли тези 10-12/100?на този двигател ако му се сложи газова то излиза по евтино от дизел.На мен ми е заминал термостата и ми харчи 8-8,5/100 газ в Софийско градско(Люлин-Плиска в пиковите часове)когато беше всичко наред харчеше 7-7,5/100.Този двигател е много работлив,колата се ускорява добре но ако искаш резачка това нее твоята кола.GAD написа:Прегледай темите да видиш колегите с ПОЛО 1.05 за какви разходи в града говорят!!!
Успех!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”