Някой замислял ли се e?
- Drago_M
- Автомобил:
- Двигател:
А представете си каква скука ще е ако всички са добросъвестни , добронамерени , добри шофьори. Няма кой да напсуваш. Поне педераст да го наречеш. На футболни мачове вече много малко хора ходят. В кръчма да идеш , ама трябва да плащаш , пък и с опонента , ако има такъв , излизаш лице в лице. В къщи си пас. Къде да си излееш душата тогава? Точно така , разбира се - зад волана. Псуваш - никой не те чува , ама какво от това. Нали изпускаш парата. Иначе егати скуката. Задаваш координати x,y,z и толкова. Там където отиваш извършваш действия S и R и толкова. А не . Мерси . Сега сме си добре. Който иска да живее като зомб , да ходи на друга планета.
Drago_M написа: Сега сме си добре. Който иска да живее като зомб , да ходи на друга планета.
..приятелю. що не отскочиш да поживееш и вилнееш в арабските страни или ирак най-добре , щом ти е кеф да се изживяваш на голям джигит, и твоя живот и този на другите нищо не значи за теб ???? там хората си карат колите безкрай - бензина е без пари, никой никакъв правилник не спазва (то няма такъв) всеки кара как намери за добре - демек като на рали...
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Drago_M написа:А представете си каква скука ще е ако всички са добросъвестни , добронамерени , добри шофьори. Няма кой да напсуваш. Поне педераст да го наречеш. На футболни мачове вече много малко хора ходят.
Ама ти сериозно ли го говориш това?!?!

Освен това ако питаш мен на мач все още можеш да изпускаш парата и още как.....
- Drago_M
- Автомобил:
- Двигател:
Ама ти сериозно ли го говориш това?!?!
Освен това ако питаш мен на мач все още можеш да изпускаш парата и още как.....
Когато пиша винаги има малко ирония , малко самоирония и малко истина. Съотношението самият аз не мога да го определя. Обичам да провокирам с тези , различни от общоприетото хорово пеене. Четох във форума как един колега карал в насрещното за да помогне на приятелката си. За това говоря - за истинските хора. А си представям колко народ го е псувал.
На мач не съм ходил , откакто Стоичков отиде в Барселона. И ще отида пак когато някой играч , като вземе топката - 30000 станат на крака.
- Drago_M
- Автомобил:
- Двигател:
[ 

Последна промяна от Drago_M на Съб 04 мар 2006 16:40, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”