...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:13, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:13, променено общо 1 път.
vw_golf_2_Memphis написа:За мен най-кекави са Рено...
Дават им само черни и червени квадратчета...демек най-слабите.
Не може да се слага една марка под общ занаменател. Всички си имат плюспве и минуси.
Но като стана въпрос за лоши показатели бих посочил "източните" марки и най-вече Деу и Сузуки, щото там играят малко повече с голенината на автомобила, както и в цената на материалите вложени в него. Поне за вторите мога да го твърдя със сигурност..

Re: Краш тестове...
vw_golf_2_Memphis написа:...Да се разбере колко са здрави![]()
Какво значение има колко са "здрави"... Човешкият фактор ще си остане най-несигурната величина при управлението на автомобила...

Car:
2002 Volkswagen Golf (станал е по-нисък от тревата)
Description:
Got stuck on train tracks. DrivEr and passenger jumped out of the car seconds before the train hit.
Още по въпроса тук.
Абе незнам кво е кекаво, обаче един пияница се изсули 3пъти през таван с голф1 и накрая пича си излезе все едно нищо не се е случило, имаше една единствена драскотина. Иначе колата за мое очудване не беше много смачкана-малко тавана-спукани предни гуми-джаните преличаха повече на квадрати. Най важното обаче е че след тея лупинги колата запали от първи път
:

- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
За удар с 50 километра деформацийте са жестоки
:
:
:
http://www.kalithermic.com/Crash%20test%20VW%20Golf%20II%2084.mpeg

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
gti написа:За удар с 50 километра деформацийте са жестоки:
:
:
50km ама челен удар, иначе не е толкова страшно. Тоя голф като го видях как се мета и викам край тоя умре и като отидох до колата ебати изненадата тоя се беше само одраскал, даже и кръв не му течеше
gti написа:За удар с 50 километра деформацийте са жестоки:
:
:
Що ми се струва, че на филмчето колата е без двигател и е само ламарината ?
( всички занем че при тия тестове колата се тегли, а не е на собствен ход нали ?

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:14, променено общо 1 път.
( Малко извън ФВ, ама да си кажа
)
Преди да взема голфетката, мнго се чудех на едно Волво S40 1999 ама цената ми се видя нереално ниска и ми се стори че искат да ме плъзнат в якоя глуха улица. Та тогава се разтърсих по сайтовете им и гледах краш тестовете.. Е, бяха страхотни. При 80, челен, салона беше недокоснат, плюс двигателя излизаше навън а не при пътниците. Красота. Не случайно мотото им е "Volvo for Life". Но все пак да не заправяме че частите са му от "платина"... или поне толкова струват ..

Преди да взема голфетката, мнго се чудех на едно Волво S40 1999 ама цената ми се видя нереално ниска и ми се стори че искат да ме плъзнат в якоя глуха улица. Та тогава се разтърсих по сайтовете им и гледах краш тестовете.. Е, бяха страхотни. При 80, челен, салона беше недокоснат, плюс двигателя излизаше навън а не при пътниците. Красота. Не случайно мотото им е "Volvo for Life". Но все пак да не заправяме че частите са му от "платина"... или поне толкова струват ..

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”