Казаха ми, че в КАТ Пловдив има различни опашки за регистрация ако си си купил кола сега, а тези , които си сменят номерата се редят на други опашки. И опашката за нова кола била доста по-малка.
Някой знае ли дали в КАТ-София има такова нещо?

KAT - София - Регистрация и пререгистрация
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Днес минах по първия начин, но бях оставил колата на опашката в събота надвечер. Бях 62-ра кола и след мен да имаше най много още 10-ина, които успяха да минат. Опашките са две - новите и пререгистрацията минават през спирачки, а смяната на номерата само номер на шаси. Но после пак всички са на едно място и става бавно. Служителките, обаче, преимуществено обработват документите на тези, които сменят номерата.
- Lady_DIABLO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
source: http://www.dir.bg/LISTS/new_DNESNEW_lef ... 985466.php
Още 2 месеца за нови номера на колите
16 март 2006 / News.dir.bg
С два месеца да се удължи срокът за смяната на номерата на колите - това ще препоръча парламентът на правителството.
Срокът за подмяната на регистрационните табели изтича в края на месец март. Министерският съвет е сътворил едно безумие, един тормоз, гавра срещу хиляди български граждани, коментира независимият депутат Минчо Христов, вносител на проекта за отмяна на задължителната подмяна на регистрационните табели, отхвърлен с 81 гласа ”против” и 61 ”за” и 35 въздържали се. Правната комисия се аргументира, че не е от компетентността на парламента да отменя подзаконов нормативен акт на правителството (наредбата за пререгистрация е издадена от вътрешния министър Р. Петков). Процедурата по подмяна на старите табели засяга близо 900 000 МПС, припомня Дарик. Снимка: Опашки пред КАТ в Хасково
Още 2 месеца за нови номера на колите
16 март 2006 / News.dir.bg
С два месеца да се удължи срокът за смяната на номерата на колите - това ще препоръча парламентът на правителството.
Срокът за подмяната на регистрационните табели изтича в края на месец март. Министерският съвет е сътворил едно безумие, един тормоз, гавра срещу хиляди български граждани, коментира независимият депутат Минчо Христов, вносител на проекта за отмяна на задължителната подмяна на регистрационните табели, отхвърлен с 81 гласа ”против” и 61 ”за” и 35 въздържали се. Правната комисия се аргументира, че не е от компетентността на парламента да отменя подзаконов нормативен акт на правителството (наредбата за пререгистрация е издадена от вътрешния министър Р. Петков). Процедурата по подмяна на старите табели засяга близо 900 000 МПС, припомня Дарик. Снимка: Опашки пред КАТ в Хасково
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”