Маниашка новина от прессайта на VW лекотоварни - PorscheBG

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 17 май 2006 11:53

vasstop написа:
santo_trafficante написа:не знаеш ли че тея дето се женят и имат деца вече нямат мотори?:) :D

Веднага мога да те опровергая - бившия ми шеф по продажбите има две или три деца и два от тези горе на снимката... американец, фен на Харли :roll:

Ааа и да не забравяме Варбонов mhihi mhihi mhihi

я питай Ро как мрънкям пак за моторетка и тя ко ми вика mhihi mhihi мани ти американците:)на тех им е лесно:)в бг е друго:)ще цитирам на един приятел жена му хихи
-стига си разкарвал тея малки мръсници с тоя мотор......и т. н... mhihi mhihi демек семейната драма е 100% mhihi mhihi

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Сря 17 май 2006 14:13

Sunny написа:
santo_trafficante написа:...а ако тръгна така на почивка предпочитам джет да тегля от зад не мотор в колата :D :D

Именно 8) - докато мотора е във ван-а, можеш спокойно да си теглиш и джета отзад, но както спомена - при наличието на жена и деца няма нито мотори, нито джетове :cry:
нещо май пропускате,на мой приятел щерката е 6 клас и пак си кара
Изображение
Изображение
:wink:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Сря 17 май 2006 20:28

Странна работа е тая система, с малко повече смелост ще се качиш, обаче на слизане, просто трябва да си доста-добър за да се справиш сам, недомислено ли е нещо или аз не ги разбирам нещата? :roll: :wink:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”