КАТ - Гише номер 20

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ...

Мнениеот kotse_botse » Вто 09 май 2006 10:53

rudolf написа:или да направим една тема в която всекид а споделя къде е дупенката???

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... C%E5%F0%E8

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Вто 09 май 2006 11:59

мерси коце боце...

:търсачкаа :beat_butt2

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Чет 18 май 2006 17:17

Да попитам колегата jany какво стана,ходил ли е т.н,защото днес получих такава "честитка" и аз!Да се ява на гише№20,иначе нося адм.нак.отг!

Потребителски аватар
pi
Автомобил:
Двигател:

честитки от КАТ

Мнениеот pi » Пет 19 май 2006 7:27

значи да споделя и моя опит, преди 1 година и мен ме привикаха в КАТ, с честитка / за справка и при неявяване нося адм. нак. отговорност / за справката имаше точен час и място, което ме наведе на мисълта, че някоя от мобилните им камери може да ме е снимала :wink: . След кратка консултация с приятели и близки реших да ги оте*а, и така до днес нищо, не съм има и актове да ходя в КАТ, за да ме привикат. това е историята

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пет 19 май 2006 8:30

Sara_Bold написа:Да попитам колегата jany какво стана,ходил ли е т.н,защото днес получих такава "честитка" и аз!Да се ява на гише№20,иначе нося адм.нак.отг!

Ти специално знаеш как стават работите... :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 19 май 2006 9:01

Lawyer написа:
Sara_Bold написа:Да попитам колегата jany какво стана,ходил ли е т.н,защото днес получих такава "честитка" и аз!Да се ява на гише№20,иначе нося адм.нак.отг!

Ти специално знаеш как стават работите... :wink:

и кво стана

jany
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jany » Пет 19 май 2006 9:01

Ами да, отидох онзи ден - след няколко месеца закъснение да там и се оказа че са ме цъкнали на сточна гара да минавам на червено.
До колкото разбрах гадовете са сложили камери на всичките сфетофари на сточна и явно са ме цъкнали точно на най-смотания от който честно казано не виждам никаква полза - Този който е точно посредата на самото кръгово. А не виждам смисъл от него защото ти пречи да си се изнесеш преди колите които идват от бул Ген Данаил Николаев. Но как и да е. Аз успях да се оправя де. Иначе доколкото разбрах наказанието е 50 лева глоба и 10 точки.

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пет 19 май 2006 9:12

А за тва,че си закъснял?Нещо?

jany
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jany » Пет 19 май 2006 9:19

не :D
а и да се опитат да ми кажат нещо де. Моята кола е регистрирана в КАТ Ямбол. Та те ми пращат по пощата писмо - на другия ден да се явя в КАТ София ......... Но писмото нито е с обратна разписка нито нищо. А да не говорим че пощенската ни кутия няма и врата. Тъй че .......

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 19 май 2006 17:52

Защо ли си мисля, че тези камери са сложени да трупат бюджет в джоба на някого, а не да обезопасяват движението.
Докато сме на този хал няма да се оправим...

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пет 19 май 2006 22:34

vasstop написа:Защо ли си мисля, че тези камери са сложени да трупат бюджет в джоба на някого, а не да обезопасяват движението.
Докато сме на този хал няма да се оправим...

Нямаш си на представа колко си прав! Хвърлиха повече от 2 милиона лева за да ни събират глоби (моля това да не се интерпретира като защита на кретените, които правят идиотщини по кръстовищата, на тях ако ме питат посмъртно книжките да им взимат) ама да разправяш, че си го направил да бориш престъпността и два-три месеца по-късно да не можеш да разпознаеш крадена кола (помните имаше такъв случай) и само глоби да събираш .... до кога ли ще ги търпим тия ... ?

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Нед 21 май 2006 23:26

значи според мен ако се тълкува закона както при мобилните радари-- те не трябва да се крият защото те се третират,като респектиращи съоражения с който трябва да се съобразиш и да намалиш на път с чести ПТП-а (виждаш ги и минаваш бавно) .... когато има наказателна акция в връзка с зачестили масови нарушения -тогава мисля че според акцията която трябва да се обяви- имат право да се крият...
гласува се и закон полицайте да не се крият с радарите,,,,
с тези камери почвам да се чуствам като постояна наказателна акция...би трябвало да се информира водача...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”