И при мен не ми преглеждат колата както трябва. Гледат само газове и спирачки. Знаете ли къде може да се иде, за да се направи по-сериозен преглед?
Преди време се писа нещо, че в Диана се правил сериозен преглед, ама един приятел каза, че като отишъл единственото сериозно било измерването на газовете, а пък все пак това е само едно от всичките неща.

какво става, когато си плащаш прегледа
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
според мен, не е нужно да се търси място където правят сериозен ГТП...просто 1 или 2 в годината се отива и се гледа всичко по ходовата част, спирачна и кормилна система...там където си правиш колата...аз като сменям масло, горе-долу 2 в годината така правя, освен ако не се счупи нещо и да се ходи извънредно 

- mkluchov
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:според мен, не е нужно да се търси място където правят сериозен ГТП...просто 1 или 2 в годината се отива и се гледа всичко по ходовата част, спирачна и кормилна система...там където си правиш колата...аз като сменям масло, горе-долу 2 в годината така правя, освен ако не се счупи нещо и да се ходи извънредно
Дам, принципно и аз така правя, ама все пак тоя преглед е за това. И така и така си плащаш прегледа (къде 20, къде 40 лв

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”