prj57 написа:Що не сложите отговор "автомобилът е моя живот" щото аз не работя, ходя на село ама от музика няма къде да се сложи каквото и да било, не свалям мазки, не съм такъв човек, возя се ама не безцелно..... но най-точно живея за колата си, по привързан съм към нея отколкото към гаджето си.... доста често имам скандали от сорта на "цяла седмица висиш от сутрин до вечер в тоя гараж, няма ли да се сетиш за мен" или "аз съм до тук, или нея или мен".....![]()
Как да обесня на една жена че бих избрал колата, щото не е толкова капризна.... като се грижиш за нея и тя се грижи за теб, колата за мен е нещо равно със живо същество, начин на живот, начин да изкажеш себе си(не да се доказвам) единствено на себе си доказвам неща, който ме разбрал знае за какво иде реч.....
Много си прав prj57, гаджето не разбира отношението на мъжа към любимото возило. За мен колата е СВОБОДА. Когато се сговня яко, не ходя да се оплаквам на гаджето, а паля колата и запрашвам за няколко часа нанякъде. Чувството, че мога с любимия автомобил, на който най-много разчитам, да хвана на където си искам винаги ме успокоява. От друга страна, когато на СВОБОДАТА ми се скапе нещо, тежки облаци овисват над домашното огнище и настъпват мрачни времена...А гаджето го обичам, но какво да направя - голфето е много важно за мен.