Полото го тресна градушка
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
audiokick написа:Tyan написа:Бе направи си каско пълно..... че Матилда я дебнат всякакви опасности
Ще правя бате, ама догодина. Тая вече ни би град, че като ни тресне и догодина... две в едноНали се сещаш?
Да само дето като отидеш при господата застрахователи за оглед и ще ти пишат "преден капак надупчен от градушка", все ще намерят и някоя дупка на покрива та да го пишат и него и ако пак те удари градушка ония ще кажат че това е било отпреди и да се оправяш сам.
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Да само дето като отидеш при господата застрахователи за оглед и ще ти пишат "преден капак надупчен от градушка", все ще намерят и някоя дупка на покрива та да го пишат и него и ако пак те удари градушка ония ще кажат че това е било отпреди и да се оправяш сам.[/quote]
Принципно си прав, но капака не е безнадежно надупчен, а и като се случи да познаваш някой... застраховател примерно, си мисля, че щетите няма да бъде забелязани
Принципно си прав, но капака не е безнадежно надупчен, а и като се случи да познаваш някой... застраховател примерно, си мисля, че щетите няма да бъде забелязани

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
едно е пукнат джам /малко/друго е градушка на предния капак:)аре не ми обяснявай:)нали цял ден съм в застрахователната фирма и знам за ко иде реч:)в бул инс чат пат минава номера зависи с кой /приятел/си на огледа:)но пак не се прави за всички:)тея шмекерлъци повече вървят по провинцията:)тука наще ги бяха изловили за такива далаверки много бързо:)
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Roberta написа:При всички застрахователи колите се снимат, вече го няма момента "ти си ми приятел, ще си затворя очите". А и все пак е капак, както и да го гледаш се вижда.
Ако можеше да се минава при застрахователите със стари щети, ехееееееееееее.
Повярвай ми, още го има тоя момент! Не искам да се правя на някакъв играч-тарикат, защото просто не съм такъв тип. Признавам също че този факт не е радостен, че показва колко изгнило е обществото ни отвътре, защото то е такова - гние та се не трае!
Обаче не съм и идеалист..., на Матилда и трябва нова престилка.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”