ANNIHILATOR написа:Ето ви четиво
тукКакто е писано тук аз си го знам още от училище.
т.е. Октановото число се определя от Изооктана
Моя даскал викаше така
Хептана са води 100% негоримо вещество
изооктана 100% горимо
процентното съдържание на изооктан определя октановото число.
Аз работя с метан и мога да ви дам лоабораторен сертификат за съдържанието на метана, но като цяло съм сигурен, че метана е 98%.
освен това съдържа и малки количества други газове които горят.
Т.е. октановото число на метана не е под 98 октана.
Такова нещо като 102 - 103 октана според мен несъществува.
Дам, октановото число на бензина се определя с еталонни смеси от изооктан и пропан.Ако имаме 95% изооктан в еталонната смес и двете заедно с изследваното гориво детонират при една и съща степен на сгъстяване, то бензина има октаново число 95, това съм запомнил аз....
Колкото до високооктановите бензинови горива, тяхната устойчивост се постига чрез добавката на ароматни въглеводороди, тяхната разклонена структура е по-устойчива....някой вероятно е мирисал само добавката на V-Power Racing, а ако не е нека помирише

Иначе все още се ползват и тетра етил за постигането на 110 октана състезателни горива, тъй като той е много по-устойчив от ароматнте въглеводороди и съответно ефекта е по-лесен и по-голям.Това е което аз знам по въпроса....Колкото до метана, това си е динозавърска пръдня....Докато в белите държави се скъсват да карат на бензин за жълти стотинки, ние ще караме с бомби в багажниците....
Забравих да добавя че и етанола е 110 октана, но е нискокалоричен и поради това съдържанието му в екогоривата е 20-процентно.