vw golf 3 2.0i Swiss Topline Automatic

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Re: vw golf 3 Swiss Topline

Мнениеот pe6kata » Нед 21 ное 2010 22:05

то ясно че има, едва ли фв са създали само една кола, мисълта ми беше че е много рядка комбинация цялата кола въобще

Потребителски аватар
editionvr6
Автомобил:
Двигател:

Re: vw golf 3 Swiss Topline

Мнениеот editionvr6 » Пон 22 ное 2010 12:06

здравейте, единствената модификация от моя страна е поставянето на т.нар. широк нож и пружини Eibach, всичко останало е заводско оборудване: спортен кожен салон с подгряване, кожен волан, пълен ел. пакет с ел. шибедах; доколкото се инфорнирах, за Швейцария са произвеждани две нива на оборудване, освен разбирасе Gti i Vr6, едоното е Swiss Line и друго е Swiss Topline. И аз също се учудих, когато го видях и това беше една от причините да се спра на него,а другите причини бяха доста запазеното състояние, както вътре така и отвън + двигател 2.0 AGG с автоматик, доста приятна за градско каране.
Мога да добавя, че съм имал и голф 3 Gti 2.0 ADY - за разлика от него, поради наличието на автоматик, тази е леко по-спъната при ускорение, но когато достигне 2700/мин оборота, си върви без особени разлики.
поздрави.

pe6kata написа:то ясно че има, едва ли фв са създали само една кола, мисълта ми беше че е много рядка комбинация цялата кола въобще

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”