Хора помагайте за едно Scirocco...
Проблемът е следния... някъде се бъркат токовете на колата... При покупката нямаше фарове...монтирахме, но като се включат дългите от едната страна светят и дълги и къси, а от другата - нищо, дори и габарит няма. Не работеше и оборотомера, но се оправи в един момент сам. Когато се включат фаровете се изключваше. В един момент спря да работи и оборотомера и датчика за температурата на водата, а сега и парното...
Проверихме всички бушони-здрави са...
Моля дайте съвет какво да правя, евентуално някакви схеми или описание на ел. инсталацията....
Нуждая се от помощ за токове...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Гледай сега.
Едно време тъй като си имам понятие от токове гледах по тази част всияко да си правя сам.
Само че има едно голямо "но". Нещо което правих за 2-3 часа един жичкаджия прави за 10мин, а нещо за което ми трбябва дни и не съм сигурен, че съм решил по най-правилния начин проблема той го прави за 30мин. Така че не се ебавай и се отиди да стегнат колата за нула време. Освен това докато работи по нея може да забележе и др. нередности, които на теб дари не са ти правили впечетени и да ти спести доста неприяности в бъдеще.
Едно време тъй като си имам понятие от токове гледах по тази част всияко да си правя сам.
Само че има едно голямо "но". Нещо което правих за 2-3 часа един жичкаджия прави за 10мин, а нещо за което ми трбябва дни и не съм сигурен, че съм решил по най-правилния начин проблема той го прави за 30мин. Така че не се ебавай и се отиди да стегнат колата за нула време. Освен това докато работи по нея може да забележе и др. нередности, които на теб дари не са ти правили впечетени и да ти спести доста неприяности в бъдеще.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”